Kızlar bu ay memlekette gorumcemin dugunu olacak . Maalesef maddi ve manevi eksiklikten dolayı ben gidemiyecegim hem yolda cocuklar durmaz hava değişimi 1 hafta için boşuna eziyet geliyor . Eşim gidecek sadece.
Dünden beridir tutturmus ben büyük oğlumu da yanımda goturucem . Vallahi sinirlerim bozuldu ya istemiyorum diyorum dedim bir kere diyor .
Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında ve hala bezli herşeyi yemez içmez Allah korusun bir sıkıntı olur bir şey olur ben deliririm . Onsuz değil 1 ,2 hafta 1 saat duramam
Tepki gösteriyorum olmaz diye altına yapıyor diyorun bunun uykusu var iviri ziviri var orası kalabalık olacak hastalık ne bilim asla gönlüm razı değil . Guzelce anlatıyorum yok diyor ağlıyorum yine yok şimdi ne yapicam lütfen bana fikir verin kızlar çok sinirleniyorum bu konu geçti mi
Ver bir gün dısarı cıkarsın ilgilensin bakalım nasıl vazgeçiyor. Orada baskasının eline atacak çocuğu perişan edecekler. Bu devirde kimseye guven olmaz neler gorup duyuyoruz sen sureklı basında durmayacaksın telaş içinde olacak herkes kşmse sürekli ilgilenmeyecek ben annesiyim izin vermiyorum bahane mi bulursun naparsın soz vermeden önce dusunecektın. Çocuğum eşya değil oradan oraya sürükleyesin. Benim ağzımı açtırma heriiifff Derdimmm.
1,493,187 soru
24,397,736 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın