0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (485 puan) tarafından
Kızlar şimdi şöyle oldu esim yeni ise baslicakti cmtesi gunu oncesinde de memlekete gittik cuma gunu donduk ise baslicak diye 

Cmtesi oldu 11 gibi cikti trasa gidicem diye 1 de baslicakmis mesaisi her neyse tmm dedim ugurladim 

Gece 11 de geldi hesap yapmayi gosterdiler felan dedi yarin izinliyim haftaya izin kullanamicam sayim olacak dedi iyi hos dün izin kullandi güya

Cocuk uyucakti ninnsini aciyim diye telefonunu aldim goggle den zaman cizelgesine baktim 

1 bucukta bi kafede görünüyor sonra park gibi bi yerde sonra bikac konum onceki çalıştığı iş yeri felan arkadaslarinin resmi var galeride kafede birlikte takilmislar diye düşündüm saat öğlen1 bucuk olarak görünüyor

Yani kötü bisey yapmamis olsa bile bana yalan söyledi

Bugunde işyerinde resmini at dedim atmadi oyaladi beni sonrada hastanedeyim yazdi 

Evrak tamamlıyor aslinda daha başlamadığıni bende biliyorum sağlık raporu almaya çalışıyor suan ama cok kötü tartıştım kotu bieey yapmamis olsa bile niye yalan söylüyosun güvenimi sarsiyor soğuyorum boyle napcagimi bilmiyorum suan 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Eşinin kendi başına takılmasını sıkıntı mı ediyorsun normalde. 

Sanırım pazartesi işe başliycak ama sana cumarteside çalışıyorum deyip evden çıkıp gezmek istemiş galiba
(485 puan) tarafından
Yani ben sadece haber vermesini istiyorum ama en ufak biseyde bile ailesine yalan soyluyor simdi de bana söylemiş belki once den de soyledi bilmiyorum benim hic huyum degildir hicte hoslanmam s.alak yerine koydu resmen beni
tarafından
Haklısın canım. Keşke soyleseydi ama dediğim gibi eğer çok üstüne düşüyorsan bilerek böyle birşey yapmıştır. Rahat rahat gezeyim dolasiyim diye.
Ama yalan söylemesi çok kotu. Yakalanmiycani düşündü sanirim
(485 puan) tarafından
Benim agirima giden kendini cok akilli saniyor buna sinir oluyorum arkadaşlarla takilcaz de ben istemiyim surat asiyim sen yine git oyle yapsa bu kadar koymazdi
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Dışarı olayını mı kısıtlıyosun yoksa başka ne diye yalan söyleyebilir ki 
(1,831 puan) tarafından
Yalan huyu çok fazlaysa kötü Müslüman ise aç yalan ile ilgili hadisleri göster tabi önce bi yalan söylediğine pişman etmeni tavsiye ederim
(485 puan) tarafından
Müslümaniz elhamdülillah ama oyle seylere de cok düşkün değil açıkçası iyi bi tartistim defolur giderim istedigin gibi takilirsin ondan sonra dedim beni delirtme hayatını altüst ederim dedim en son daha gormedi ama kizdim yani su yaptigi çok sacma
(1,831 puan) tarafından
Evet saçma soğutuyosun kendinden 5 yaşındaki çocuk musun de amaç ne acaba böyle saçma sapan yalanları söylemedeki
(485 puan) tarafından
Tedavi gormesi lazim galiba buda bi hastalık çünkü
(1,831 puan) tarafından
Olabilir cidden psikolojik bi sebebi vardır muhakkak
0 oy
tarafından
En iyisinin yüzüne tüküreyim. 
tarafından
İşte bazen en başta çekip gitmek gerekiyor sanırım.
(485 puan) tarafından
Galiba ilk yanlista birakmak lazımdı coluk cocuga karismadan cok haklisin canim
Ailemi hayatimi herseyi biraktim onun icin bi tane bile arkadaşım yok burda insana koyuyor yani
tarafından
Valla aynı durumdayız. Bende sabrımın sonuna varmak üzereyim. Nasıl aile olunur birlik olunur bilmiyorum.
(485 puan) tarafından
Biz biliyoruz aslinda nasıl aile olunur ama onlar oyle bisey yapiyor ki bildigimizi de unutuyoruz cikmaza düşüyoruz
tarafından
İşte eşimle hiçbir zaman tam olamadım öyle hissetmedim. Artik oluruz umudum da yok. Ben hep hissettim yolların ayrılacağını. Sanırım öyle de olacak. En yakının en uzak olması tuhaf.
0 oy
(969 puan) tarafından
Islerini halledersek arkadaslarini aramistir benm esimse bayilir diyorum ki kimseyi takma pesine ama yalnz sevmiyor hemen arar sagi solu oyle bsey bnce raporu cikarirken cevresindekileri cagirmis 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 829 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 789 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde esmaugurlu (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 624 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,281 cevap

348,976 kullanıcı