0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,629 puan) tarafından
10 aylık bebeğin war eşim geceleri işinden dolayı gelmiyor sabahta gelir yatar sonra ise gider ben ona karşı soğudum böyle 

Yokluğununa çok alıştım bu sabah ewdeydi kahvaltı yaptık ama yokmuş gibiydi muhabbet falan da yoktu şunu anladım ben onsuz mutluymuşum yani Yokluğununa omu alıştırdı ben mi alıştım açaba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı şeyleri hissediyorum. Malesef onlar alıştırıyor.
(1,629 puan) tarafından
Sende mi öylesin kuzum ya
tarafından
Ne yazik ki. O evde olunca fazla bir misafir var gibi hissediyorum.
(1,629 puan) tarafından
Aynen yabancı geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Karşılıklı olan bişey bu benim eşimde gece çalışır yeri gelir ama sabah gelince oh be derim mutlu olurum. Evlenir evlenmez mi oldu bebek birbirinize alışmadan evlilik oturmadan olunca da insan karı koca ilişkisini bırakıp anne baba rolüne fazla kapılıyor malesef. İzinli günlerinde ailece gezmeniz beraber vakit geçirmenizi öneririm.
(1,243 puan) tarafından
Yaş farkı mı var ki arada? Açıkça konuş eşinle benve
(1,629 puan) tarafından
Esim37 bn29 kuzum
(1,243 puan) tarafından
Varmış yaş farkı gerçi bu kişilikle alakalı tatilde Rus bi adam vardı eşiyle bizden çok işve cilve yaptılar dans ettiler 50den fazladır adam. Kimisi erkenden içine kapanıyo ya zor öylesiyle hayat. Umarım eşinin içindeki çocuk uyanır
(1,629 puan) tarafından
Ay yok be kuzum hic uyanacak gibi değil içi geçmiş ben yapınca uf yorgunum daha sonra bu zamanını mi vb vb bende artık bisey yapmıyorum
(1,243 puan) tarafından
Zor işin canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Aynı biz iş uyku arkadaş tlfun biz onun hayatının hiç bir yerine sigamiyoruz devriyeli çalışıyo bazen gece bazen gündüz evde
(1,629 puan) tarafından
Aynn ne yapcam bilmedim
0 oy
tarafından

Benim esimde 2 yildir öyle calisiyor. Ama aksine daha bir duskun oldu. Daha cok özluyor benim icinde iyi oldu obur turlu cok rutin oluodu boyle daha bir heyecanli bnce. 1 hafta özluyoruz 1 haftada doya doya zaman geciriorz:)

(1,629 puan) tarafından
Yok be kuzum ne özlemesi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 302 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu
+9 oy
87 cevap 1,493 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde EvLaTlArIm71 (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 583 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneee (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 199 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,345 puan) tarafından soruldu

410,706 soru

12,357,642 cevap

41,162 kullanıcı

Kategoriler

...