0 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (470 puan) tarafından

Nasıl tanıştınız nasıl başladı neler oldu?  Giriş gelişme sonuç. Sıkıldım ya hu azıcık sohbet edelim. Bitmedi mi işleriniz?   

Ben buraya yazayım kendı hikayemi. Biz yeni bi semte taşındık kimseyi tanımam etmem korkuyorum herkes yam yam gibi burada medeniyet yok. Ben de sanki prensesim ama görmeyin kırılgan narin kibar sarayda büyümüş gibiyim buradakilerin yanında. 12 yaşındayım tabi. Alışma süreci okula git gel derken iki sene geçti. Arkadaş edindim bi kız arkadaşımın evinde balkonda otururken bana facebook'tan bi çocuk gösterdi bak bu arkadasım o da bu mahallede oturuyor falan dedi. Ben de artık cok sıkıldım yabani mabani arkadaş edinmek istiyorum artık. Arkadaşım içeri girdi ben de telefonunu aldım çocuğa bizim oraya gelsene dedim. Tak dakikasında geldi. Ben de eğildim hemen saklanıyorum. Baktı kımse yok kalktım adını seslendim geri saklandım emekleyerek içeri kaçtım. Ay ama o beni görmüş. Görüş o görüş mahallede ki tüm erkeklere yeni bi kız gelmiş ben aşık oldum benimdir falan filan demiş. Sonrasında onların ortamına dahil olduk arkadaş olduk kanka olduk tabi ben kanka diyorum çünkü o zamanlar herkes kankaydı. O bana aşık ben ona kanka. Her neyse gördüğü yerde peşime takılıyor içimden öf diyorum gitsin istiyorum. Bu böyle bi süre devam etti. Bi gün ben sevgilimle bulusucam. Baktım tesadüfen oda orada napıyosun falan sohbet ettik seni bırakayım diye ısrar ediyor ben de gitsin diye cebelleşiyorum gitmiyor. Cocuk gelecek görecek bu kım diyecek falan sonra. Neyse zor bela gitti bu. Aksam olunca mesaj attı hâlâ gelmedin mi diye. Cevap vermedim. Eve gittim facebookta sevdiğim kızı sevgilisinin yanına bırakmak da varmıs kaderse yazısını gördüm. Alla alla diyorum kimi bıraktı ki sevgilisinin yanına sora dank etti. Arkadasina yazdım o ilk günden beri seni seviyor ediyor dedi. Ben de ona yazdım bi arkadaşız boyle hissediyorsan benimle konusma vs tüm ergenliğimle saldırdım. Aradan bı kış geçti yazın o hep yazlığa giderdi. Geceleri beni arar dururdu. Bana şarkı söyle derdi kapatıcam sonra sırf kapatsın diye söylerdim. Bazen ağlardı telefonda. Bazen yastığa koy telefonu sen uyu kapatma ben yanında gibi hissetmek istiyorum derdi.  Sonra sürekli arkadaşları bana cok kötü sürekli ağlıyor içiyor demeye basladı ben de acıdım haline çıktım. Deli gibi aşık bana ama evime pastalar gönderiyor hediyeler falan. Devamını yoruma yazıcam merak edene

28 Cevaplar

0 oy
tarafından

Biz netten tanıştık o zaman askerdeydi baya konuştuk doğum gunumde askerde güzel bı sürpriz yaptı sonra izne geldi benim için ay bı gördüm uzaktaydı o beni görmemişti boyu kısa ay bu benden kısadır diye geri dönüyodum beni görünce hemen yanıma geldi :D evlilik teklifini bile kargoyla aldım :D

(470 puan) tarafından
Kargoyla mı o nasıl iş öyle :D
-Reklam-
0 oy
(2,531 puan) tarafından

İlkokul arkadaşım çok da iyi arkadaştık öğle arası yemeğe giderken artık yaz geldi gömleğinin kollarını katla demistim eşim de sen katla o zaman demişti o an sevmiş beni 13 yaşındaydık 28 yaşına geldik. Birlikte büyüdük. Bir eşten fazlası benim için. Rabbim iki cihanda da yâr eylesin bizi <3

(470 puan) tarafından
Amin ❤
0 oy
(13,849 puan) tarafından

Biz bizim evde tanıştık ben kul kedisi kılığında ona da prens diyemem tabi :)

0 oy
tarafından
Bizim roman gibi gözüm almıyo uzun uzun anlatmaya eşim kürt ben türküm ailem örf ve adetlerimiz farklı diye vermediler 4sene malesef cok cok zorluklas yaşadık
(470 puan) tarafından
Benim de gözüm almadı okumaya şimdi hahaha Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin ❤
tarafından
Amin cümlemize inşallah canım
0 oy
tarafından
Roman degilde ibretlik deyim..ben ilcede oturuyorum lise bitti herkes univ gitti benim dersler cok iyiydi ama daha fazlasini istycem.derken.acikta kaldim.tekrar hazirlaniyorum.evde olunca abartisiz hergun istemeye geliyorlar.annem cok yumusak herkesle gorusuyum istiyor evlensin gitsin derdinde babam alkolik.her gelene kapi aciyor dye cok kizardjm.gelenlere kotu davranirdim kirli bardak verirdim saclarimi toplamazdim daginik.neyse biktim laftan sozden.allahim dedim benim evliligim.evcilik.oyunu gibi olmasin evlenecegim adamin bana ihtiyaci olsun onun iyiligine vesile olayim.hidayetine vesile olayim.evliligim birinin kurtulusuna vesile olsin.annesi beni cok sevsin.babasi cok akilli inancli olsun onu dinlesin esim.maddi sorunumuz olmasin calismak yerine esimle cocuklarimla ilgileneyim diyerek dua ettim.o siralarda da telefonda gorusuyoruz birisyle birisi eve istemeye geliyor ama hic isteyerek gorusmuyorum nasil basmdan atsam dye bakiyorum.falan baya yogun trafik.bizim ilce oyle evde kiz varsa hele ailem gibi yumusak bulurlarsa koymazlar.cok surmedi.annem yine birileri geliyor dedi evde kavga basladi kardesim evden kacti arkadasina bende annemle tartisiym okula devam edecem bildgin halde kabul ediyon gorusmek zorunda birakiyon dye su evden gitsem.artik moduna girmistim.komsinun yegeniymis geldiler gozumun icine bakiyor beni al der gibi kedi gibi yalvariypr sanki.bu sefer ciddi bakicam dedim icimden adamdan ben cok etkilendim o da olsun istedi.nisanlandik ama benim fikrim degismeye basladi.bir yandan bana sahip olmaya calisiyor her firsatta.beni cok seviyor falan dye dusunmustum.bana degl ama zaman zaman sinirli davraniyordu.bu beni korkuttu.kardesime istemiyorum desem de aman.abla begenmezsen bosanirsin simdi konu komsu meselesi var dedi.iyi tamam ddm aileme bahsetmedim nisanlilik nikah3 ay surdu.evlnir evlenmez basladi tuhafliklar meger esim madde bagimlisiymis.1sene sonunda anladm.evde bulmasam daha anlamiycam.ben univ 2 deyim.okul bitene kadar zaman verdim cocuk istemiyprum kendini toplarsan yanindayim yoksa eyvallah.ben bu adami degistiririm kafasindaydim.hersey cok zordu.3 yil boyunca.ailesi kendi anlatilmaz.okul bitti ya degis ya gidiyorum dedim annemlere gittim.1 seneye yakin kaldim.birak geleyim biterse gelirim dedm.dava actim geldi rahatsz etti polise sikayet ettim.oylr boyle annem evden gitsin modunda.dayilar teyzeler asla gitmemi istemedi.hatta davayi onlar actirdi.oyle zor gunler yasadkm ki.annemin durumu esimin yalvarisi beni eve geri getirdi.bu arada tedavi oldu kendini toparladi biraz.eve geldm zamanla daha iyi oldu.ama tamamen hersey duzeldi degil tabi.sinir ataklari var hala.iki cocugumz oldu.arkadaslari ya intihar etti ya da olduler.bu adam bi evlilik ve cocuk sahibi oldu.İnsan icine cikablir hale geldi.bu surecte benim hic degerim.kalmadi ne de olsa herseye katlanir tuvalet kagidi gibi gormeye basladi.ailesi esim beni cok sevecek diye korktu.iliskimiz.cok zedelendi.yasadiklarimuzin sorumlusu beni gorneye basladi.ailesinin de etkisi buyuk.anne babasi beni severler ama kiskanclik kendi evlatlari baskin geliyor.herkes bosaniyor kizkardesi bosandi bzmkine de tavsye ediyor.tum bu surecte anladim ki sorunlarin varsa annen dahil herkes kacisiyor kose bucak.
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Biz lise 1 de tanıştık ama ben 8. sınıfta görüp beğenmiştim ismini sonradan öğrendim :d daha sonra lisede okullarımız yan yanaydı arkadaşı beni göstermiş (ilkokul sınıf arkadaşım olur) o da beğenmiş Facebook'tan dürttü beni eskiler bilir :DD ben de ekledim tabii beğendiğim için ama hiç naz yapmama izin vermedi hemen sevgili olduk biz şehir değişikliği yaptık derken 8 senenin sonunda evlendik. 2 yıllık evliyiz 4 aylık dünyalar tatlısı oğlum var ♥️ Hep şükrediyorum eşimle tanıştığım için
0 oy
(936 puan) tarafından

Bizimki de romanlarda ki gibiydi :D

Kırmızı başlıklı kız ormanda gezerken kurt kaynansya denk gelir ve kızı yemeyim de oğlum yesin der sonra ona götürür :D

Kırmızı başlıklı saftirik kız adamı sever 

İki çocuğu olur 

Sonra prens zannettigi oğlanın kurdun çocuğu olduğu ortaya çıkar masal çileler le devam eder :P

0 oy
(598 puan) tarafından
Lise son sınıfta okuldan sonra dershaneye gidiyodum dershaneden çıkıp eve geliş saatim eşimin iş çıkışına denk geliyormuş neyse benim her zaman gittiğim yolun üzerine kahvehane açıldı ben de adamların önünden geçmemek için bi arka sokaktan gidiyorum o sokakta da eşimin amcası varmış eşim kuzenilerine oturmaya geliyo beni görüyo kuzenleri de o kız sana bakmaz demişler aha görüeüsünşz ben o kızı alcem evlencem demiş neyse eşim yanıma gelmek istemiş hep ama benim arkadaşlarım kardeşim annem babam vs birileri olurdu yanımda o yüzden gelememiş adımı da bilmiyo sosyal medyadan eklese neyse o zaman swarm var tabi bi gün bi kafeye gittik kızlarla yer bildirimi yaptık sonra ben çıktım ben çıkınca eşim gelmiş arkamdan o da yer bildirimi yapmış beni görmüş eklemiş hemen adımı öğrendi ya bütün sosyal medya hesaplarımdan ekledi o zaman ben de başkalarıyla konuşuyom hep dalga amaçlı ama neyse eşimi de dalga geçer engellerim diye kabul ettim ama konu nerelere geldi :D bu süreçte kaç defa engelledim sildim uzaklaştım terledim bırakmadı peşimi 
(470 puan) tarafından
Ey swarm sen nelere kadirsin sjsnsn
(598 puan) tarafından
O aralar o kadar kişiyle dalga geçtik ki kız kardeşim bizim kızlar swarmda ekleyip mesaj atanla dalga geçiyorduk
(470 puan) tarafından
Bana da cok ciddi duruyorsun diye mesajlar geliyordu ben de sivil polisim görevdeyim diyordum shshsh
(598 puan) tarafından
Ay onu bana da dediler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,498 göst.
0 oy
24 cevap 558 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,081 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde 45yayes (101 puan) tarafından soruldu
0 oy