İyi akşamlar.Esimle uzun süredir içinden çıkamadığım sorunlar var.Siddet, aldatılma, alkol,çalışmama gibi durumlar yok.Fakat evlendigimizden beri asla kendi kendimize aile olamadık ve artık ben bunu kaldıramıyorum.Ayri evlendim,1 ay sonra kaynanamin yanına birlestim,olmadı çıktım 7 ay sonra kayinvalidem vefat etti eşyaları tiktik bir yere buraya yerleştik. Eski sobalı başımıza yıkılacak kapımıza geçen kagit toplayanlar dayandı falan. Babası burdan çıkmadı evi satmadı bizim yanımıza da gelmedi evi düzenlemiyor bize de dokundurmuyor. Esimin umurunda bile değil. Şimdi herse evleneceğim diyor ama bize başınızın çaresine bakın demiyor eşim de burdan memnun bir dönem kiz kardeşi ve onun çocuğuyla yaşadım o benim 14 aylik kızıma vurdu ben onu dövdüm mahkemelik olduk vs vs birsuru çirkin olay ve ben hep gidelim burdan dedim.En son az önce yaptık kavgamızı. Ben ya bir gün cinnet geçirip onu keseceğim, yada kendimi oldurecegim artık psikolojim bozuldu. Tek sorunumuz bu evlendigimizden beri asla çözemedik.
Neyse benim gelirim var evden çocuklarım ve kendime bakabilirim. Onun haberi olmayan bir miktar param vardı altın hesabında şu an çok rahat ev alabiliyorum.annem yok benim babam da başkasıyla evli 2 çocukla oraya gitmem.Ama bunu yapabilir miyim ? Devir çok kötü ben öyle saçma sapan insanlarla oturup kalkan biri değilim çevremde çok eski arkadaşlarım var . Ne bileyim aile baglarimiz da kuvvetli değil.Yanliz yaşamaktan çok korkuyorum manen. Evlatlarım ve benim başıma birsey gelir mi bilmiyorum. Eskiden korkmazdim ama simdi iki tane çocuğum olduğu için çok fazlaca korkuyorum cesaret edemiyorum. Bu arada eşim vize aldı yurt dışına gidecek zaten.Burda bizi adam gibi yerleştirip de gitmiyor umursamıyor bende düzen kurup oradayken boşamak istiyorum çünkü asla bana merhamet etmedi bu konuda .