Kızlar biz de bir kuzen var insanı delirtir. O kadar beleşçi ki. Ne zaman yazlıkta ya da başka bir yerde fotoğraf paylaşsam anında mesaj atar kimin burası nerde bura diye. Cevap verirsem bizde gelelim falan der. İlla der yani. Bi kaç kere annemin yanına tatile gitmişlerdi eşi ve çocuklarıyla kalmışlar gezmişler bedava tatil yapmışlar. Oradan annemin halasının evine geçmişler annemi kötülemiş bi gezdirmedi bizi diye annem calisiyor Fethiye'de evi. Zaten habersiz gitmişler maksat otele falan para vermeden tatil yapmak gezmek tek derdi fotoğraf çekmek. Köpeğimi paylaştım ona bile getir de bi gün kızlarımla fotosunu çekeyim dedi. Ben gelicem ayağına bi de oldu. Bugün annem video attı işte tandırda ekmek yapmışlar bende paylaştım hemen burası kimin yazdı. Ablamlar da bıktı bu kızdan hiç de utanmıyor hayır insan döner mesajlarına bakar der ki hep de neresi burası kimin bız de gelelim yazmısım der utanır ya ne insanlar var biz gitmiyoruz anneme ya da yazlığa bu her yere habersiz gidiyor. Ablam anneme gidecekti mesaj atmış siz ne kadar kalacaksınız çok kalacaksanız beraber gideriz biz de gidicez de annene diye. Pardon??