Daha önce boşanma ile ilgili post açtım bilen bilir. Eşimle ayrılma noktasına geldik daha önce de büyük kavgalarimiz oldu boşanma mevzusu vs geçmişti çok kez ama bunda ilk kez avukatla görüştüm adliyeye gittim vs ama dava açmadık ikimizde. Eşim ağır kusurlu benimde hatalarım var elbette ki. Sorun şu ki her konuda bana söz verip yeminler etti düzeleceğine dair. Bana da şart koydu kapancaksin diye. Kapanmazsan biter diye ben de resti çektim babamla vs görüştüm bitmişti yani her şey davayı ben açmam ama sen aç dedim. O da hep bı tehdit koşul vs oyaladı açmadı işte neyse en son baktı ben ciddiyim ama dava açmıyorum 3 küçük cocugum var adliyeye uzak. ben ayrilmak istemiyorum vs yaptı duzelcem ama sende düzel sende de suç var dedi benim de tek suçum aşırı inatçı olmam ve ağir laflarım var ama durduk yere söylemiyorum sonuçta mesela bişey yapıyor bana küfür bağırma tehdit vs bende ağır konuşuyorum öyle. Neyse ben duzelirim dedim o da o zaman bende duzelcem ama kapancaksin dedi. Bende senin için kapanmam Allah yoluna girersek ikimizde tövbe edersek onun yolunda kapanirim dedim. Daha bundan 3 4 yıl önce bana vurmustu kapanmadigim için kötü davranıyordu vs zorla kapanmıştım kapanirsan duzelirim dedi diye evimde huzur olsun diye hata üstüne hata yaptı yinede ama. Sonra ben 1 yıl kapalı durdum acildim yine telefonunda açık saçık karılara baktığını izlediğini görünce. Beni zorla kapatıp elalemi izliyorsun diye. Şimdi de yalvariyor 3 küçük çocuğumuz var ayrılmak istemiyom nolur dinimize bağlı olalım muhabbet sohbet olsun yuvamizda diyor. Ben de dedim o zaman tövbe edeceksin tekrar nikah kiycaz çünkü nikah zedeleniyor böyle şeylerde diye. Sıfırdan baslicaz o zaman baştan dedim tamam dedi bikac kapalı kıyafet aldım bende şuan melek gibi davranıyor. Sizce doğru mu yapıyorum sanki içimde var gibi kapanmak ama acaba beni manipüle mi etti diye düşünüyorum bazen de. İstediğimi mi sanıyorum yoksa gerçekten mi istiyorum nasıl anliycam. Düzelmezsen eğer silerim seni bu defa dedim önce bosarim sonra kapanirim. Boşuna yuvani yıkmış olursun dedim. Şuan güzel davranio işte nikah tazeleyip tövbe edip mutlu şekilde yaşayabilir miyiz sizce doğru mu yapıyorum ? Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/12109076/napmaliyim-sizce-biraz-uzun
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın