0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 8 aylık bir oğlum var kış için neler almalıyım konyadayım kışım soğuğu çok kötü oluyor nide oturduğum yer dağlık bi yer daha soğuk olacak demek bu astronot tulumu var gocuk patikli eldivenli şapkalı evden çok fazla çıkmayacak zaten 4 tane falan uzun eşofmanı 4-5 tanede uzun üstü var gece için bir tane uyku tulumu var şu anda iki tane daha almayı düşünüyorum bunun dışında başka neler almalıyım birkaç takım dışarıya çıkarsa diye daha düzgün bişeyler alıcam yeleği ceketi çok hepsi el örgüsü atkı ve şapka almalı mıyım 

5 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Külotlu çorap falan al 
tarafından
Kaç tane alsam yeter sizce iki güne bir alsam yani 3-4 tane falan yeter mi
(6,437 puan) tarafından
Yeter yeter bi tık büyük al
tarafından
12-18 ay almayı düşünüyorum genelini 9-12 ay hep küçük dar oluyor
(6,437 puan) tarafından
Evet bende büyük alırım rahat rahat giydiririm
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Üstten bence kalın üç dört tane daha alın çünkü yemek oranları büyücek üzerine dökülme riski olur kışın çamaşır kurutmak daha zor olur. 12 18 ay alın kollardan kıvırırsınız olur. Birde diş dönemi salyası çok gelebilir. Yakalık ben yetişterememiştim. Kullanmadığım penyemden yapmıştım bol bol. Emzik kullanıyorsa salya daha çok fazla geliyor. Patikleri varsa o da iyi olur. Yoksa Siz veya çevrenizden yapabilen varsa ona yaptırabilirsiniz. Ben bu kış için lcden almıştım. Pazarda kışlıklar açılınca aralarında hiç fark yok çok güzel, maliyeti uygun üst alt aldım. 18 ay şuan ama 3 4 yaş aldım. Öyle hızlı büyüyorlarki bol paçalardan kıvırınca tamam yani. 
0 oy
(13,744 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Herkes gerekeni yazmış canim bide tabanlı çoraplar var onlardan da alabilirsin evin içinde falan giydirmek için hem kalın oluyor iyi olur onlar nasıl bisi olduğunu anlayamazsan resim birakirim

(18,295 puan) tarafından
Var mı dediğiniz şeyin görseli
(13,744 puan) tarafından
Ekledim fotografi
(18,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Canım ben de Konya dayım ve benim bulunduğum yer de dağlık kışın çok soğuk oluyor. Zaten birçok şeyi varmış oğlunun şapka bence mutlaka al atkıya gerek var mı emin olamadım. Panduf alabilirsin evin içinde giymesi için bir de uzun kollu çıtçıtlı badi alabilirsin
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Kalın eşofman takımı,polar takımlar ,içlik tayt alabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (224 puan) tarafından soruldu