0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Küçüktü annem babam bayramda elimizden tutup bayramlık almaya götürürdü. O tertemiz duygulardan istiyorum. Mandalina Bi ayrı güzeldi ozaman. Yaş pasta mucize gibiydi yiyebilmek kolay değildi ama ben çok mutluydum yengem meyveleri somya altına sakladı amcam kavga ederdi yengeler hepmi fena :D olsun onuda özledim. Şimdi herşey var bol bol ama zerre sevinç heyecan yok elimizin altındakiler mutsuzuz cennete düşersem Allah nasip ederse o kabileyi yeniden toplayacağım :/

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
O yüzden hep derim ya karnımız doysun yeter fazlasında gözüm yok biri gelir diğeri gider misali mal mülk gelir huzur gider rabbim sağlık huzur versin herşeyden önce
tarafından
Amin canım okadar haklısın ki o sokak oyunlarımızın tadı bile başkaydı para versek alamayız o heyecanları duyguları artık..
tarafından
Aynen öyle yara bere içinde kalan dizlerimin haddi hesabı yok ama acısı hemen geçerdi şimdiki gönül yaraları gibi mi anam
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahhh ahhh ne güzel anlatın keşke insan eskiye gitse , çocuk olmak başka ,

Ben ve benden ufak kız kardeşim vardı birde bizim kopegimiz vardı adı yesim, sabah olur kahvaltı ederdik, ben kardeşim ve köpeğimiz yeşim ucümuz duvara çıkardık gelen gidene bakardık 

Kısacası o zaman biz 3 kişiydik ben, kardeşim ve köpeğimiz, yesim,

Sonra belediye köpeği götürdü ,

O günden sonra hiç duvara bille çıkmadık ...

En güzel şeyde annemin peşinden aglayipta bende gelecem diye manyak gibi bağırmayi özledim , öyle bagirirdim 10 dakikada bagirdigim için öksururdum ,

Nerde o günler ....

(7,483 puan) tarafından
Valla bu bahsettigim olay 20 yil önceydi nerdeyse:D berna da artik bu dunyada degil.:)))
tarafından
Evet büyümeseydik keşke :(
tarafından
Nihanımm en fazla bu kadar duygusal olabiliyoruz sıkıntı değil canım  demek Berna ha vay be eşimin isminin Ceylan oldugunu bilseniz naparsınız acaba :D
(7,483 puan) tarafından
Benim bekarkanki soyadim ceylan di :D ikk defa ceylan isminde erkek duydum yaa bile bile mi koymuslar az dalga gecilmemistir ya :)))
tarafından
Neler neler tabi dedesinin ismi imiş o yüzden koymuşlar :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 654 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ᗩᕼᔕEᑎ❤E.D (405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,627 soru

24,593,734 cevap