0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (1,927 puan) tarafından

Kızlar acile gittim bebeğim için 8 buçuk aylık balgam öksürük şikayeti ile bize bu ilaçları yazdılar kullanan var mi ben pek güvenemiyorum ilaç içine konusunda yarın kendi doktorumuza da gideceğiz... birde oğlum için  sağ kulak enfeksiyonu var dedi.

image

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
klomaks antibiyotik benimde oqlumda kulak iltihabı vardi sürekli kusuyordu iki hafta kullandimsükür qeçti ibu fort grip ve soğuk algınlığı için cünkü bnde iburabimin zero kulla dım digerini bilmiyorum cnm geçmiş olsun 
(1,927 puan) tarafından
Kaç aylıktı canım kullandığın da? Birde klamoks  toz halinde
tarafından
evt canım klomaks 8 aylıktı kullandim qecmedi bir hafta somra bş hafta daha verdi düşğk dozda qeçti ibuda 6 aylıktı kullandim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım doktor verdiyse bi sıkıntı olmaz ben 8 aylık hamileyim öksürük vardı bana da sekrol kullan dedi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum 
tarafından
Bi de kulak enfeksiyonunu sakın geçiştirme 29 yaşında eşim geçen hafta oldu o kadar ağrı yaptı ki ağladı resmen adam en kuvvetli ağrı kesiciyi içiyordu etkisi geçince yine aynıydı gece uyuyamadı saatlerce. Çocuğu mutlaka götür kulağı için damla falan bişey verirler en azından
(1,927 puan) tarafından
Yok canım ihmale gelmez. Bugün acildeki dok baktı enfeksiyon olmuş dedi
tarafından
Aynen sakın ihmal etme bi de bebiş daha anlatamaz da ağrısını kıyamam
(1,927 puan) tarafından
Aynen canım ya 2 gün önce kulağını tutuyordu anlamıyordum:(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine eftelya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 437 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,137 soru

24,602,036 cevap

363,645 kullanıcı

...