0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Kızlar nişanlıyken kaynanam çok iyi davranıyordu aramızda en ufak bir şey geçmedi ama evine gidince yılda iki kez çünkü uzaktayiz ağzımı açmıyor ne iş yap der ne konuşur sadeece şunu yapım mi diye sorsam etsem tamam he felan der sıkılınca dışarı çıkar komşuları ile muhabbet ederim canım sıkılınca...siz olsanız konuşmak ister miydiniz

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aman sene de  2 kere görüyorsun zaten ya benim gibi her gün görmek zorunda kalsaydın 
(111 puan) tarafından
Eşim iyi olmamı istiyor
(7,108 puan) tarafından
Mira artım snaa askom ❤️
tarafından
Teşekkür ederim aysenurum ☺️❤️
tarafından
Sevgi canim sende iyi ol He de geç ne dert ediyon kiz her gün gidip gelmiyorsun görmüyorsun sonuçta bosver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hani belki oda senden biseyler bekliyodur konusman icin veya samimi olmak icin..
(111 puan) tarafından
Ama ben konuşuyorum gülüyorum ediyorum yok ama
tarafından
Senede 2 kere gidiyomussun zaten he hos de esinin yaninda gul gec.. ya yakin olsaydi napardin onu dusun...
(111 puan) tarafından
Aynen o yüzden sıkıntı etmiyorum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Yılda 2 kez gördüğün EŞİNİN ANNESİNE tahammülün yoksa hemde böyle basit birşey yüzünden kusura bakma problem sendedir
(907 puan) tarafından
Canım tahammül yok dememiş ki. Sanırım nasıl davranmam gerekiyor diye fikir istemiş. Birlik yada yakın olsa daha çok sorun çıkardı Allahtan uzak yaşıyorlar.
(111 puan) tarafından
Tahammül edemiyorum sevmiyorum demedim bana uzak duruyor napayım diyorum algın mi kapalı acaba
(25,196 puan) tarafından
Bunu sorun haline getiren kişi bence tahammül edemiyordur
(111 puan) tarafından
Yeri geliyor annemizle sıkıntımızı anlatıyoruz Annemizi tahammül edemediğimizden mi acaba.
Ben kimseye tahammül edemezlik yapmam hatta aile olalım daha yakın olmak isterim ama uzak duruyor.
Ne diye hesap veriyorsma
(907 puan) tarafından
Kimi kadınlar sohbet pek sevmez. Sen yinede konuş sohbet sen başlat. Benim tam tersi kaynanam çok konuşur ben az konuşurum:)
0 oy
tarafından

ne guzel susuyo kadin tadini cikar :D

0 oy
(1,568 puan) tarafından
Benimkide öyle .o bana bakıyor ben ona .konuşuyorum mecbur napıyım .nişanlıyken canım kızım güzel kıızm evlenince adam yerine koyulmadım
(111 puan) tarafından
Aynı benimki canım neden acaba böyle oldular
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Paylasiminiz az oldugu için canım. Örgü falan yaparsa anne bana da gostersene falan diyip hevesinde varsa bi yakinliginiz olabilir. Ne bileyim esinin sevdigi senin yapmayı bilmedigin iste anne nasil yapiyorsun o isterse senin gibi olmaz ama yapayim falan. Mesafe iyidir aslında buna benzer seyleri bi dene baktin olmuyor esine dersin daha ne yapayim falan
(111 puan) tarafından
Bacım eşim börek sever bana öğret derim öğretmez belki oglusunu kaptırır
(3,308 puan) tarafından
Aman oturun sessiz sessiz bisey olmaz o zman
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Sen eşinin memleketine yabancı mısın? Yani o köylümüsün
(111 puan) tarafından
Yok canım yabancı
(9,234 puan) tarafından
Oyuzden canım Kaynanalar hep isterki tanıdık olsun
0 oy