0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 32 haftalık doğum yaptım prematüre bebeğim şimdi iki aylık eşim buzdolabından çıkarip biberona koyduğum anne sütünü  sütünü bebeğe ısıtmadan vermiş bebeğim kusmuyo ama dünden beri sesi kısılmış hani soğuk bir şey yersiniz içersiniz ertesi gün boğazınız ağrır sesiniz kısılır ya tam öyle şu an ne yapayım kızlar doktora gideceğim yarın kendi kendine geçer mi ya geçmesi için ne yapayım. 

7 Cevaplar

0 oy
(8,789 puan) tarafından
Eşin keşke sana danisaymis bebeğe soğuk süt verilirmi
tarafından
Ya ben uyuyordum ağlayınca ben halledeyim demiş  cozdurduğum oda sıcaklığındaki m anne sütünü ısıtmadan vermiş  iyilik yapayım demiş aklınca offff
(415 puan) tarafından
Oda sıcaklığındaki süt sorun oluşturmaz ki , bizim doktorumuz  dolapta olan sütü çıkarın kendi isinsin dışardan ısıtma yapmayin demisdi . Korkmanıza gerek yok yani
(8,789 puan) tarafından
Oda sıcaklığında değilmiş süt dolaptan çıkarmış direk vermiş
(415 puan) tarafından
Yorumda oda sıcaklığında demiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir canm soğuk olunca usutmustur. Sen boğazını zeyti yağı ile yağla bebisinin.bol bol emzir en iyi ilaç anne sutudur 
tarafından
Hem emziriyorum  hemde kuvezdeyken sagdigim sütleri veriyorum  bazen fırsatım olmuyor emzirmeye   hemen dondurucudan çıkarıp ısıtıp veriyorum işte süt çıkarmıştım dondurucudan cozdurup biberona koymuştum eşim ben uyurken ben hallederim diyerek ioda sıcaklığındaki sütü vermiş  çok sağol canım
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ayyy kiyamam genelde içmez bebekler ama açmış demekki çok soğuğa benimki his yanasmaz 
tarafından
Ya ben uyuyordum  sütü biberona koyup cozdurmustum  mutfakta duruyordu bebek ağlayınca eşim ben uyanmim diye halledeyim demiş oda sıcaklığında ki sütü vermiş dünden beri sesi kısik kuzumun    anne sütü alıyor bu arada geçer degil mi inşallah
(2,515 puan) tarafından
Geçer kuzum ❤️ eşimde ince düşünmüş tabi ama olur böyle böyle büyüyecekler
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Emzir bol bol süt ona ilac suan canım
tarafından
Anne sütü alıyor canım hem emziriyorum hem de kuvezdeyken  sagdigim sütleri veriyorum ama eşim ben uyuyorum diye ben halledeyim demiş aklınca.  Ama oda sıcaklığında olunca süt ısıtmadan vermiş
(6,158 puan) tarafından
İnşallah birsey olmaz korkma seni düşünmus aslinda ama keske netten bakip verseydi olmus artik olan  sen emzir sifa olsun bebise sütun
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Korkma canım sen vitaminli şeyler iç bebeğine de geçsin mandalina falan ye gazlı bi bebek değilse
tarafından
Ay hiç gazlı bebek mıdır değil midir bilmiyorum ki  kakasini güzel yapıyor kendini sıkıyor ama yapıyor. İyi dedin gidip bol bol yiyeyim çok sağol canım
(1,453 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(377 puan) tarafından
Canim emzirirken bir yandan biberon verme bebege biberon kolayina gelir anne memesini birakir zamanla, bosver kalsinlar buzlukta, cok cok gerektigi zaman ver sadece, onun disinda hep emzir
tarafından
Ay bende ondan çok korkuyorum canım bir kaç paket kaldi zaten bitsin sadece emzirmeye geçerim  ya bebeğim prematüre ya bir an önce doysun büyüsün  aç kalmasın istiyorum   o yüzden yoksa 2 hafta boyunca şırınga ile besledim biberona alışmasını diye
0 oy
(302 puan) tarafından
Ağlamaktan da olur çok hassaslar daha onlar oğlumun da az bı agladimmi giderdi sesi aynı şekilde kızımda öyle şuan 
tarafından
Geçmiş olsun canım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
7 cevap 312 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Busraabb (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,317 soru