0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabahtan beri neler yaptım sayıyorum 

ilk kahvaltı hazırladım poğaça yaptım 

Bulaşığı topladım

Markete gittim su doldurdum git gel 60 dk yı buldu

Eve geldim eşim üşütmüş ıhlamur yaptım meyve hazırladım 

Bebeğimi uyuttum 

Uyuyunca gittim yemek yaptım 

Şekerpare yaptım 

Uyandı yemek yedirdim bebeğime

Çamaşırları yıkadım

Bebeğimi banyo yaptırdım 

Bulaşıkları makineden boşaltım 

Eşim acıktım dedi bu sefer yemek masası kurdum kaldırdım

Yoğurt çaldım 

Şimdi tekrar bebeğimi uyutuyorum

Tüm bunları yaparken de reglimin ilk günündeyim daha yeni bebeğim uyuyunca telefonu elime alabildim uzun zamandır bu kadar yoğun olmamıştım :D

Siz neler yaptınız sabahtan beri 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yatıyorum valla..yemeğim dünden var eşim işten geç geliyor..küçük kızım uyurken zikirlerimi çektim..büyük kıza da ders çalıştırdım kitap okuttum 
-Reklam-
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Kız ece sende bu maharetler var mıydı şeker pare poğaça filan :D

tarafından
E yoktu ondan yoruldum ya zaten:)))
tarafından
Ahahaha ulen İlknur ☺️☺️☺️..Ece marifetli ama misafir e yapmayı sevmiyor
(6,307 puan) tarafından
Yap kız yap iyi oluyor :) boşver yorulmaya değer jdjdjd
(6,307 puan) tarafından
Napiyim aşkım ama öyle postlar acıyor ki linç De yiyor aha diyorum kesin bilmiyor ondan ☺️☺️ ama ne cevherler varmış
tarafından
Misafirlerim çay içip kalksın bi zahmet kırk yılda bir şekerpare yapmışım misafire yedirir miyim ben ndnd
tarafından
Ahahahah Ece yaa alemsin.
tarafından
Bu ece o ece mi? Çay tabaksiz
(6,307 puan) tarafından
Ahahahah ece yine formunda kdjdj
Kız haklısın aslında he aman yoruyoruz da kendimizi ne geçiyor elimize
tarafından
Evet çay tabağının bi işlevi olduğunu düşünmüyorum ekstra bulaşık çıkarıyor o kadar aynı şekilde çay kaşığı da öyle şeker kasesinin içine bir kaşık koyarım herkes o kaşığı kullanır yanındakine verir
tarafından
O ece baya bir ekonomik anlamda güçlüydü. Su falann dolduracak bir kadın değildi verirdi parasını Su dükkanı alırdı :))
(6,307 puan) tarafından
Bak benim günüm nasıl geçti anlatayım Sabah 6.30'da kalktım Kahvaltı hazırladım 7.30 gibi tarlaya Gittik Tabii bu arada iki çocuğumu yedirdim içirdim giydirdim tarlada çalıştık Daha sonrasında öğlen tarlada yemek yaptım daha sonrasında tekrar çalıştık az önce de eve geldik Bir yarım saat önce falan tekrardan üzerine hocam kolay bir yemek koydum Çocukları banyo yaptırdım ortalığı topluyorum şu an azıcık bir mola verdim yemek yeriz tarladan getirdiğim Bulaşıkları falan yıkarım yerleştiririm Yarın bir daha götüreceklerimi hazırlarım kendim duş alırım evi temizlerim çocukları uyuturum 12 bire anca işlerim biter ben de uyurum sabah 6.30'da tekrardan günaydın
tarafından
Canım sen beni yanlış takip etmişsin hep :D ben hiç ekonomik olarak çok güçlüyüz bilmem ne demedim ama durumumuz kötü de değil yani ortalamanın biraz üzerinde oda yeni yeni böyle oldu yoksa bizde sıkışıktık bir dönem. Ayrıca bizim oturduğumuz sitede neredeyse herkes ev sahibi ve durumları bizden çok çok iyi hepsi de sularını benim doldurduğum yerden dolduruyor keriz gibi suya para vereceğime gider o paraya ruj alırım
tarafından
Ne tarlası canım kış geldi
tarafından
Valla şu suya para verme işine acayip gıcık oluyorum. Ama bizim buranın suları acayip kireçli ☹️. Bizimde çeşme olsa yakınlarda gider doldurun valla
(6,307 puan) tarafından
Valla hele 1 ay daha var tarla işi şeker pancarı ve patates bu dönemde sökülüyor burda hava soğuk ama mecbur:) :/
tarafından
Kız sizin orda da onlarda para var. Can sağolsun yeter ki. Kışın yemesi güzel olur ☺️
(6,307 puan) tarafından
Aynen öyle aşkım bizim ekmek kapımızda orası mecbur Bir ay daha çekeceğiz bunu avalar soğudu soğumasaydı İyiydi de
tarafından
Aynen canım. Helal rızık tan ayırmasın Rabbim. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Sana senin yaptığın yorumlar gibi yorum yapayım :))

Eeee bize ne bunlardan ???
tarafından
İyi takip et canım ben hiç bize ne bundan yazmam :)
tarafından
Hep bir kulp buluyorsun o yüzden.  Kimse gözüme takılmaz normalde ama sen çok fazlaca linçcisin
tarafından
Saçma bulduğum postlara yorum yapıyorum genelde
0 oy
(20,629 puan) tarafından
Ben hergün böyle yoğunum 3 tane bebe var ne çamaşır bitiyo ne bulaşık ne yemek 
tarafından
Çok zor ya ben normalde her birini bir gün yapardım  şimdi toplu yaptım
(20,629 puan) tarafından
Ben yapmazsam böyle çoğalır daha zor olur mecbur böyle yoğunum baksana kız eskisi gbi giremiyorum oğlum 8aylık oldu artık büyüyo onunla ilgileniyorum
0 oy
(12,806 puan) tarafından
Sabah 8 de kalktım evi temizledim ağlayan kek yaptım çocuklar uyandı kahvaltı verdim topladın yıkadım kısır yaptım börek yaptım komşum geldi çocuklarımız birbirini yedi oturduğumuzdan hiç bişi anlamadık demin gitti oğlan ödev yaptıracam kocam gelecek yemek çay faslı sonra bulaşık en son uyku olacak 
tarafından
Ayy keşke yemeği sende yeseymişim
0 oy
tarafından
Herseyi anladim da su doldurdum ne alaka sjsjsj 

Surahiye koydugun suyu mu diyosun, koyde yasayip cesmeye mi gittin hangisi :D
tarafından
Şehirde yaşayıp çeşmeye giden hiç görmedin galiba şehir hayatında böyle bişey yokmuş gibi davrananlara da çok gülüyorum milyon tane insan her şehirde damacanalar la çeşmelere gidiyor senin bundan haberin yok galiba
(13,304 puan) tarafından
Çeşmelerindeki su içiliyorsa ondandır. Biz arabayla gidip damacanalarca dolduruyoruz çeşme yakın değil.
tarafından
Evet haberim yok neden guluyorsun anlamadim bilmek zorunda degilim sordum soyledin ne var bunda :)
0 oy
(13,874 puan) tarafından
Uyandık 7 idı takıldık kızımla babası uyuyordu tekrar uyudu bende uyudum 

Uyandık kahvaltı yaptık babası dükkana indı

Oyun oynadık uyudu

Çamaşır ayırdım makine çalıştırdım 

Bulaşıkları hal ettım sil supur fıx

Uyandı oynuyoruz 

Oyalıyorum 7den sonra uyusun dıye
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Benim tek yaptığım şey bebeyi uyutup durmak 30 dk uyuyunca hep bi miz mizdi bugün yarım yamalak da yemek yaptım yarısını da eşim gelince yaparım hala bebeyi uyutmaya çalışıyorum geri kalkar şimdi  şekerleme yapıyor cadaloz 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 473 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
15 cevap 303 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,429 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,160 cevap

43,404 kullanıcı