0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar 14 aylık bebekleriniz neler yapabiliyor biliyorum her bebeğin gelişimi farklı kızım 14 aylık kafama takılan şeyler oluyor 

7 Cevaplar

0 oy
(8,396 puan) tarafından
Oğlum 11 inde 14 aylık olcak. Anne meme mama baba dede ve Abba gibi şeyler söylüyor bide bana bişey verirken ıhh diyor :D oyuncaklarını getir diyorum getiriyor. Gel diyorum anlıyor artık uyucaz diyorum yastığı gösteriyorum yanıma yatıyor. Yani bu şekilde henüz fazla bir kelimesi yok
(48 puan) tarafından
Benimki de nadir konuşur dede Hatice Ayşe hediye teyze falan diyor dediklerimi anlıyor bezi toplayıp eline veriyorum mutfağa götür kızım diyorum götürüp bırakıyor ama konuşma yönünden sıkıntılı gibi geldi bana
(8,396 puan) tarafından
Bak canım. Hatice Ayşe hediye teyze felan diye diyosun maşallah benim oğlum daha isimleri konuşmayı bilmiyor. Bence acele ediyosun. Kafaya bu kadar takma bence bide biz oğlumla evde tekiz genelde yani çok konuşmuyoruz kalabalık ortamda olsak belki biseyler öğrenildi ama daha küçük okdr şey diyosa yine iyi.
(48 puan) tarafından
Doğrudur canım annelik işte hergun yeni birşeye takılıyoruz
-Reklam-
0 oy
(51,807 puan) tarafından
basit kelimeleri soyluyodu ayye diyodu bana ☺️halamq hatçi diyodu ☺️
(48 puan) tarafından
Maşallah benimkide değişik değişik konuşuyor
(51,807 puan) tarafından
ee kucuk daha kiziminda kendi dili vardi
çıkı çuku şuku şıki akku gibi kisaltirdi
0 oy
tarafından
Kızım 14 aylıkken 38 kelimesi vardı. 

Oğlum 14 aylık anne,baba,dede,mama,bu,aba,gel,git ,siiisst  bu kadar . Dil bagi vardı 1 ay anca oldu sanırım onu aldırmadan önce bunlar da yoktu.  Çok canim sıkılıyor 
tarafından
Hemen hemen her dediğimi anlıyor yapıyor, oyun kuruyor ablasına yemek pişirip yediriyor,dans ediyor bolca , eş.sek var onda zıplıyor boya yapmayı seviyor(duvarları:D) eline ne versem de yer maşallah 16 disi var ona güvenip veriyorum
0 oy
(3,168 puan) tarafından
15 aylık oğlum. Anne, baba, dede, anneanne, babaanne, nene, mama, balo(balon), abovv, adda, nede(nerde), ver(ver), gee(gel), muu(muz) diyor aklıma gelenler bunlar. Bunların haricinde kendi kendine bişeyler söylüyor söyleniyor ama anlamıyorum tabi. Bay bay, alkış, merhaba yapar gibi elimizi tutup sallıyor, elini yüzüne kapatıyor bı anda ce e yapar gibi açıyor. Saklambaç oynuyor araba sürüyor bultak oynuyor el göz helezon koordinasyonu oyuncağını oynuyor kule oyuncagini oyunuyor sirayla biz verirsek kule yapiyor top oynuyor. Dışarı çıkınca yürümeyi koşmayı çok seviyor dışarda top oynamayı seviyor. Gel git ver yap otur kalk iç ye tüm komutları alıyor işine gelirse uyguluyor. İsmine bakıyor. Bizimle oyun oynamak istiyor devamli. Bisikletin de ayağı pedala yetişmiyor ayaklarını yere koyup geri geri gidiyor. Müzik çalınca dans ediyor. Öyle yani aklıma gelenler bunlar.
(3,168 puan) tarafından
He bide istedikleri şeyleri parmağı ile gösteriyor. Gözün kulagin yani bedenindeki heryeri sorunca nerde diyince gösteriyor.
0 oy
(7 puan) tarafından
Benim sıpa daha anne demiyo.

Baba, dede, memeee, 

Herşeyi işaretle anlatiyi. Herşeyi anliyo.konusma hala yok. Kelimesi çok az. 
0 oy
tarafından
Kızım 14 aylıkken bir sürü şey konuşuyordu . Oğlum 18 aylık olacak . Anne baba dede at essek inek tavşan falan diyor başka yok 
0 oy
(435 puan) tarafından
13 ayının içinde oğlum anne burun  acıdı kelimeleri söylüyor alkış yapıyor bay bay gel gel yapıyor bide opucuk atıyor bu kadar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 492 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu

411,019 soru

12,369,853 cevap

42,343 kullanıcı

Kategoriler

...