0 oy
187 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Şimdi hem mutfağa hem banyo lavabolara hem yerlere hem camlara vs kullanılabilecek tek deterjan markası var mı artık bir sürü al al sıkıldım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elime ne geçerse onla yıkıyorum camlara camsil diğer yerlere domestos çamaşır suyu dolaplara yağ coz yada bulaşık deterjanı 
-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Şurda beklim mi bende 

0 oy
(16,824 puan) tarafından
Aspirin çok amaçlı temizleyici var bir çok şeye kullanılıyor ama hepsine gider mi bilmem ben severek kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Dımestosss tabikiii
0 oy
(698 puan) tarafından
Morning fresh elim ayağım konsantre bi deterjan 1 lt bulaşik makinası çamasır makinasına dahi kullanılıyor ama o ladar etkiliki yerlere yarım kapak kullanıyorum bi cam sil şişesine sulandırıp toz almak lavoboları köpürpmek için yaptım çok kirli çamaşıra 1 çay kaşığı ekliyorum ve suyun mutlaka sıcak olması lazım bulaşıga kullanmıyorum gerek olmuyor diye halı koltuk silmedede bi tek bu
0 oy
(270 puan) tarafından
Sarı güç var ya ocak fayans tezgah halı koltuk her yere kullanıyorum çok da güzel leke çıkarıyor 
(18,679 puan) tarafından
Halı lekelerini de mi çıkarıyor. Koltukta iz bırakmıyor mu
(270 puan) tarafından
Hiç bırakmadı bende daha. Koltuklarım krem ona rağmen iz kalmıyor halıda da kalmadı
(18,679 puan) tarafından
Direkt halıya koltuğa mi puskurtuyosun yoksa sulandırıp mi kullaniyosun zahmet olsazsa onu da yazar misin
(270 puan) tarafından
Direkt sıkıyorum ıslak bezle siliyorum sonra da normal durulanmış bezle bir daha siliyorum
(18,679 puan) tarafından
Tamam çok sağol bı de ben deneyeyim
0 oy
(18,679 puan) tarafından
Ben tuvalete banyoya çadır suyu kullanıyorum. Kireclendigi zaman da porcoz lazim oluyor ama . Bı de yagcoz gerekli evde. Diğerleri olmasa da olur

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,176 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
3 Ekim 2023 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu