Şimdi benim bı kaynanam var dört ay önce ev üstünden ayrıldım arkamdan isimi begenmedigini sürat astigimi söylemiş sonra bizi ayırdı siz ayrılın gidin esyalarinizin taksidini ben odeyecem bize tokiden ev aldı 25 bine evlenirken altın almamisti alamadığım altının yerine aldım taksitlerini de siz odersiniz dedi buraya kadar herşey tmm biz ayrıldık kadın bu sefer gecinemiyorum yüküm ağır eşime kaç kere yanına geleyim dedi eşim istiyor gelsin ama ben istemedigimi arkamdan soylediklerini duyduğum için onunla tekrar yüz göz olmak istemiyorum dedim o da duydu bozuldu da baya bu arada kaynanam çalışıyor neyse bu istemedigimi duyunca sustu bana telefon açtı evine gelmem merak etme kimseye muhtaç değilim dedi bı ton da laf etti yine sesimi etmedim. Bugün eşim geldi işten dediki annem araba almış evinden çıkacakmış diğer gelinlerin yanına gitmesini istemiyorum bize gelsin ne diyorsun dedi bende suratım asık bı şekilde bilmiyorum dedim o da o zaman istemiyorsun dedi ve bana trip yapmaya başladı hamileyim sabahtan beri karnım ağrıyor dedim bana ne dedi sonra odama geldim o da salonda yatıyor şimdi sizce bu kadını evime almalimiyim ama istemiyorum evime almayı da bide o tek de değil bekar bı kaynım var o da gelecekmiş