0 oy
1,870 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bazı şeyler iki kişi arasında güzeldir .. 

image

23 Cevaplar

0 oy
(1,666 puan) tarafından
Normalde olsa senin postlarına cvp vermem ama bu defa haklısın öyle şeyler paylaşılmaz ayıp 4 duvar arasında kalmalı 
(1,666 puan) tarafından
Doğru demişsin o yüzden yaptım kim ne paylaştı bilmiyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla biri haftada kaç kez ilişki yaşadığını sormuş bu kadarı da pes tamam kadın yeri die herşey paylaşıyoruz ama ayıptır böylesi de.
tarafından
Kadınlar arasında mahrem vardır ayıp bişey ya ben kanser hastasiyim oğlum bı yaşında ikinci bebek benim için riskli şuan bünyem kaldırmaz  annem geçenlerde utana sıkıla dikkat ediyisunuz demi kızım bebek icin flan diye utana sıkıla soyledi bı sene olmuş doğum yapalı düşun yani .. mahremiyet kadar güzel bişi var mı ya
(1,666 puan) tarafından
Ney sen kanser hastasımısın çok geçmiş olsun bilmiyordm Rabbim şifa versin inan şok oldum duyunca birden kendine dikkat et o zaman risk alma sakın tabi Rabbim verirse vardır bi bildiği ama gene de dikkat et inan bilmiyordm sen benimle tartışmasaydon benim senle kavga etmek gibi bi niyetim yoktu kanser olduğunu bilsem hiç cvp bile vermezdim üzmemek için hakkını helal et kırdıysam özür dilerim ben seni hasta oldunu bilmiyordm
tarafından
Kız saçmalama yeri geldi diye söyledim çoğu biliyo burda bilmemene şaşırdım :) kırılmadim falan bende özür dilerim
(1,666 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum benim öyle hatırlayabilme gibi şeyim yok gördüğümü unutuyorum ama gerçekten bilmiyorum halbuki 1 yıla yakındır burdayım neyse öğrenmiş oldum :) Alalh tez zamanda o illetten artsın seni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen öyle valla eşimin arkadaşı ona söylüyo biz su kadar yapıyoruz diye ben ona yemin ettirdim bak dedim eğer sen benimle ilgili böyle seyler konuşursan hakkım helal değildir sana dedim mahremiyet sadece iki kişi arasında dedim hiç kimse duymucak dedim ben o kadar ***** mıyım diyo sonra dedim o anlatıyorsa sende anlatiyorsundur
tarafından
Bana arkadaşını söyle kim oldugunu söyleyim demişler öyle insandan hayır gelmez nasıl anlatır ya eşini bı insan
tarafından
Oha adam karisi ile iliskisini senin esine mi soyluyor. Igrenc yaa. Ne gevsek rahat insanlar var yaa. Namus kavraminin artik sadece ismi kalmis bazilari icin.
tarafından
İsminden bile bı haberler bence öyle adam karısını pazarlarda ..
tarafından
Bide gerizekalı kıskancım diyo lan insan kıskanç olsa kendi mahremiyetini başka adamlara anlatır mi ben çok kızdım eşime eğer senden öyle bişey duysam hakkım helal değildi öbür dünyada elim yakanda dedim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Coook normal mahremiyet kalkiyo hersey ulu orta oluyo çünkü kıyamet alametleri malesef 
tarafından
Korkuyorum artık gelecekten ciddi anlamda ölmek sorun değilde ölene kadar goreceklerim ..
(12,762 puan) tarafından
Gördüm postu da ilginç gerçekten kinamiyorum da o duruma Bi an düşeriz vs çoluğum çocuğum var Rabbım ıslah etsin
tarafından
Allah dusurmesin ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 848 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minekm (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 2,595 göst.
2 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fairytalee (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
20 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
25 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,560 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,431 cevap

349,714 kullanıcı

...