0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 9 aylık 6.aydan beridir her ay boğaz enfeksiyonu oluyor çok terleyen bir bebek kafası sırtı hep terli bu seferki hastalığında antibiyotik kullanmak istemiyorum ateşi yok Allaha şükür ama çok kötü öksürüyor balgamlı bir de burnundan da sümüğü akıyor burun temizliği yapıyorum şırıngayla ama bitmiyor buhar makinesi alayım diyorum sizce almalı mıyım öksürüğe iyi gelir mi ilk bebeğim bir de sakin kalamıyorum bebeğim hastalanınca ağlıyorum lütfen bildiklerinizi bana da anlatın ayrıca bebeğim çok iştahsız hiçbir şey yemiyor bazen zar zor biraz yoğurt yiyor o kadar demir eksikliği varmış ondandır diye düşündüm ilacını veriyoruz ama daha bir ilerleme göremedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her sabah tereyağı erit pekmez kat bir tane kaynasın hafif ılıyınca yedir. 

Bide ıhlamur demleyip içir canım.
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(6,752 puan) tarafından
Bünyesi cok mu zayıf acaba ☹️
tarafından
Bilmiyorum ama Aşırı  terliyor o terlemeye herkes hasta olur sırtına bez koyuyorum ama yine de hastalanıyır
(6,752 puan) tarafından
İnce giydirsen bu sefer de üşür. Havalar da artik sogudu.
tarafından
Havalardan bir şey anlamadım valla bn bile bir terliyorum bir üşüyorum anlamadım gitti
0 oy
tarafından
Benim bebegimde bronsit hastasi ve bu belirtileri her ay yasiyoruz 3 aylikken yakalandi suan 14 aylik bu gece 5 te geldik hastaneden dusun buhar makinesini öneririm oksurugu 1 2 saat bile olsa rahatlatiyor ve kac gundur buldugum bi yontem var canim havluya kuru hic kullanilmamis sabunu surtup sabunlu kismi vucuduna koyuyorsun 4 saat gogus 4 saat sirt donusumlu olarak o kadar etki ettiki burnunu gunde 7 8 kere ac cigere inmesin bronslara doluyor umarim biran once sifa bulur 
tarafından
Allah razı olsun sabun yöntemini de deneyecem inşallah
0 oy
(457 puan) tarafından
Balgamli öksürük burun akintisi bogaz enfeksiyonumu oluyor ??
tarafından
Evet ben her bu şikayetle götürdüğümde doktorlwr boğaz enfeksiyonu dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Humeyra (9 puan) tarafından soruldu

407,011 soru

12,215,885 cevap

36,804 kullanıcı

...