0 oy
139 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (244 puan) tarafından

Hayirli sabahlar garip bir başlık oldu :angel:

Lakin  sundan soruyorum ;

kizim 6.5 aylik yüzü hep kuru kuru olmuş yavrumun. yani yüzümüz kuruyunca hafif derisi dökülür ya öyle olmuş ne sürsem iyi gelir acaba ? Zeytin yağı sürdüm birkaç kere az bisey burnunun kenarlarına falan siz ne yapıyorsunuz bu durum da 

9 Cevaplar

0 oy
(7,385 puan) tarafından
Ben Bioderma'nın kremini kullaniyodum çok güzel nemlendiriyo
(244 puan) tarafından
Teskkurler bakayım bi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer emzirip sütün varsa hafif sutünden surul bi sure sonra silebilirsin canım doktorum onermisti ama bende süt yoktu 
(244 puan) tarafından
Tamam sagolun
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum kuzum yeni doğunca kullandım daha kullanmadım yüzünde bisey olmadığı sürece ve kullandığım da yüzüne siyah nokta oldu bi kaclere ama kendiliğinden geçti 
0 oy
(436 puan) tarafından
Bioderma atopik kremi kullan benim bebeğimdede cilt kuruluğu var ondan kullanıyoruz 
(244 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Nemlendirici kremler var bebekler için onlardan kullan canım 
(244 puan) tarafından
Tamam canim sagol
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Demin banyo yaptırdım yüzü dediğin gbi oldu arkonun zeytinyağlı kremi vardı ondn sürdüm :) 
(5,483 puan) tarafından
O göz yakar tatlım benim bile yakıyo bebeğe uygun bişey kullan
(3,151 puan) tarafından
Yok göz e değmediği sürece sıkıntı yok bnce, Biz sorn yaşamadık
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Ben her banyodan sonra sürerim zeytinyağını bide saf vazalin sürerim akşam yatirmadan
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Zeytinyağı kıllandırır canım sen bebekler için nemlendiriciler var onlardan al
(244 puan) tarafından
Yaa bak bilmiyordum canim çok  sagol surmim bidaha zaten alnindakiler dokulmedi daha
(6,437 puan) tarafından
Ya bende onu soracaktım burda okuyorum bebek yağımı zeytinyağı mu diye herkes zeytinyağı diyor bende kıllandırır demek istemiyorum cahil misin demesinler diye:) ama yani bencede kıllandırır bide hangi yağ olursa olsun uzun süre tutulmamalı diye okumuştum saçımıza bile
(1,569 puan) tarafından
Ben bebeğin egzaması ve konağı için cildiyeye götürdüm doktor kızmıştı zeytinyağı sürülmez konağı geçirmez cildinide kıllandırır demişti .nemlendiriciler önerdi onları kullanıyorum
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Tatlım ciltleri bayağı hassas bebişlerin, bebeklere uygun kremler kullanabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Panikmommy (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
4 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,804 cevap

44,542 kullanıcı

Kategoriler

...