0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Ben yeni kapancam ama şal çeşitlerinden vs hiç anlamıyorum penye şal almayı düşünüyorum kullanması daha kolay gibi hemde üzerine kapson vs kapatmak da kolay olur diye düşünüyorum. Bildiğiniz uyguna şal satan yerler var mı bı yerde 3 tanesi 100₺ buldum ama iyi mi nerde baksam hep tanesi 75-100₺ arası bende bı 10-15 tane alacağım için çok tutuyor. Hangi çeşit şal önerirsiniz uygun fiyatlı nerden bulabilirim bide yaz kış aynilari kullanılır mı yoksa kışlık ayrı yazlık ayrı mi oluyor kıyafet gibi

6 Cevaplar

0 oy
(1,153 puan) tarafından
Tavsiye, kaliteli al ama az al. Çok alıp adi olacağına. Onlar başında bile hoş durmaz. Penye şal almadım. Pamuk şal veya eşarp alabilirsin. Veya marka bir eşarp. Penye basit duruyor. 
(3,146 puan) tarafından
Eşarp sevmiyorum genelde kaygan gibi oluyorlar ve iğne batirdikca yirtiliyor gördüğüm kadariyla kullananlar var etrafımda. Penye şal aslında çok kullanılıyor kimi görsem hep penye takıyor bı tarafını arkaya atıyorlar diğer ucu önünde kalıyor model olarak da hoş duruyor. Az çok almaktan değil de renk renk alıp kombin yapmak kolay olsun diye 10-15 tane Alcam dedim hani atıyorum turunculu gri bı takım aldım mesela onun üstüne gri takarım yeşil beyaz siyah spor bı eşofman takımi aldım onun üstüne beyaz yada siyah takarım diye düşündüm. Kombin yapmak kolay olsun diye pahalı alsam sadece siyah beyaz gibi bir iki renk alabilirim sadece onu da her kıyafete uyduramam diye çok olsun istedim
-Reklam-
0 oy
(412 puan) tarafından
Canım ben medine ipeği ve caz şal kullanıyorum bana kalırsa iyisinden al az olsun önemli değil bej kahve tonları falan al herşeye uyar
(3,146 puan) tarafından
Ya aslında kombin sıkıntısı cekmiyim diye her renkten almak istiyorum ondan sayı fazla oluyor bide penye kolay şekil alıyor üstüne kapson falan atılıyor şapka vs takiyolar hoş oluyo bide penye yumuşak oluyo hani ondan. Dediklerin de esnek mi şekil almask vs nasıl bide yazın ayrı kışın ayrı mi takılıyor yoksa yaz kış aynı şal olur mu
(412 puan) tarafından
Yaz kış oluyor canım çok kolay şekil alıyor bozulmada olmuyo ben çok memnunum kombin konusuda dediğim gibi bej kahve tarzı tonlar herşeye uyar
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kızzz o üç tanesi 100₺olanı bende merak ediyorum 

Çok hoş görünüyo
(3,146 puan) tarafından
Toptancı sayfasında şuan kampanyada canım normalde tane 50 kampanyayla 3 tane 100 yapmışlar her renkten alayım dedim ama hem yazın hem kışın olur mu acaba yoksa ayrı ayrı mi almak lazım kıyafet gibi
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Önce bir kaç tane alın sonra kullandıkça fikriniz oluşur sevdiklerinizi alırsınız. Penye şal ı yapmak kolay evet ama çok yapışıyor başa gibi gelşyor bana
(3,146 puan) tarafından
Bende böyle yapissin istiyorum yoksa diğerleri kayacak gibi geliyo evde falan denedim öyle eşarp hiç istemiyorum sevemedim zaten her an kayıp gidecek gibi geliyo :)
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Medine ipeği çok güzel oluyor bi de ihtıyacın oldukça al benm 30 tane salım var sıyshı örtüyorum sürekli 
(3,146 puan) tarafından
Aynısı kıyafette oluyo bende rengarenk kıyafetlerim var hep siyah pantolon siyah tişört giyerim:)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Penye şal cok spor duruyor ben spor giyinmedim için tercih etmiyorum ve yüzüne alnına yapışıyor o yüzden yüzüne yakılıp yakışmayacagı riskli yani o yüzden denemeden kullanmadan Cokca alma elinde kalabilir

Bi de ben Medine ipeği ve pamuklu şal tercih ediyorum ikisi de cok şık duruyor 
(3,146 puan) tarafından
Ben zaten sadece spor giyindigim için eşofman yada pantolon tunik şeklinde kullanacağım için hoş geldi bana penye şalla olan kombinler faln bide yapışması hoşuma gitti diğer türlü kafamdan kayacak gibi hissediyorum ama bı deniyim mantıklı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 640 göst.
11 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslem 01 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuzu2 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,976 soru

24,379,105 cevap

348,591 kullanıcı

...