0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
İyi aksamlar çoğunuz biliyorsunuz beni eşim iki çocukla bıraktı beni gitti bana yapmadığı kalmadı ben herşeye sustum çocuklarım küçük diye ayrilamadim büyümelerini bekliyordum çünkü kiradayim ise girsem çocuklarıma bakicak kimse yok destek olanda kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum eve ek iş aldım kiramı odiyebilmek için ama ne kadar yeticek kalıcı çözüm bulmam lazım sizden tek istegim kızıma ve oğluma çocuklarınızın giymediği kıyafet varsa kışlık ihtiyacım var havalar soğuk param yok alamiyorum yarının garantisi yok lütfen linclemeyin sizinde başınıza gelebilir
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(8,390 puan) tarafından
Eşin seni bırakıp nereye gitti ki
(2,061 puan) tarafından
Neden hemen bi sorgu sual gormuyomusun kadın ne sormuş sen ne cevaplamissin
(8,390 puan) tarafından
Sanane avukatmisin? Diğer postlarina baktığımda eşim calismiyor demiş şimdide bırakıp gitti beni demiş sormak istedim nereye gitmiş bırakıp gitmek kolaymi yani iki tane çocuğu var
tarafından
Bilmiyorum zaten bayadir çalışmıyordu şimdide eşyalarını topladı gitti evden
(8,390 puan) tarafından
Git boşanma davası aç sana nafaka bağlarlar. Çocuklara bakmıyor evi terk etti de
tarafından
Benim komsumda öyle yaptı adam vermedi nafakasini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olurum size ya merhametsiz adam ailen nerde canım post çıksın
tarafından
Devlet yardımı alabilirsin canım başvurdun mu
tarafından
Muhtarlığa git erzak yardımı için başvur muhtarlık diğer yardımlar için seni yönlendirecek kira yardımı vs yapıyor devlet
(2,564 puan) tarafından
Allahım yardım etsin
tarafından
Başvurdum canım daha sonuclanmadi
tarafından
Muhtarligada gittim sadece erzak yardımı Var dedi ona yazdı adımı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 42 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 20202021 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.
14 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde huzun_iyidir (6,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pimpirik anne (134 puan) tarafından soruldu

410,476 soru

12,346,642 cevap

40,185 kullanıcı

Kategoriler

...