0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar geri çekilmeye hamile kalan var mı? Ama şöyle çok özür dilerim bunu dediğim için. Biz eşimle bir birlikteliğimiz oldu geri çekilmeyle korunuyoruz. O zamanda öyle yaptık. Ayıptır söylemesi eşim dışarı boşaldı fakat boşaldıktan bir iki dk sonra ilişkiye devam ettik. Böyle gebe kalır mıyım? Lütfen yargılamayın beni. Şu an bebek istemiyorum. Ha olursa çok sevinirim ama şu an değil... Diğer korunma yöntemleri çok cazip gelmiyor bana. Spiralden korkuyorum. Artık doktora alt taraflarımda bir şey yapması için gitmek istemiyorum. Çünkü çok canım yanıyor dayanamıyorum. Kondomu da eşim istemiyor. Napıcam ben de bilmiyorum :ermm:

14 Cevaplar

+1 oy
(108 puan) tarafından
Geri çekilmeye 4 tane çocuk getirdim şimdi spray taktiri hap içip korunuyorum okadar korkak oldum 3 erkek Bi kızım var 
(8,245 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum:D bacım yanlış anlamada siz geri çekilmeyi becerememissiniz djdjsj
(108 puan) tarafından
Ahahahahha kız beceriyodukda Bi damla bile kaçsa tutuyor anasını satım öyle bir dol varki şu atsan tutuyor benimkide =D
(8,245 puan) tarafından
Hahaha kizz öyle biseyde  ben olsam.hemen korunurdumm neyi bekledin djjdjsjs
(108 puan) tarafından
Benle eşim kız çocuğu manyagiyiz sevgiliyken felan hep derdik Bi kızımız olsun baktım pespese erkek çocuğu oldu dedim tam bu sefer kız olur en sonunda buldum bağlattım kendimi :)))
-Reklam-
+1 oy
(198 puan) tarafından
Biraz açıkça olucak ama sen yazmışsın bende cevap vereyim. Boşaldıkdsn hemen sonra ilişkiye devam edersen birliktelik esnasında azda olsa sperm gelme ihtimali var hamile kalabilirsin. Bu şekilde korunucaksanız boşaldığı an eşin ilişkiyi devam ettirmemen lazım. Zevk suyu geliceğini hissettiği an bile geri çekilir erkek 
tarafından
Ya ben de bunu anlayamıyorum. Zevk suyundan da gebe kalınıyor ama ne zaman geleceği belli değil. O zaman ne anlamı kalıyor ki ilişkiye girmenin
(198 puan) tarafından
Aslında belli oluyo eşim anlıyor geliceğini tabi herzaman değil ama valla korunmak çok zor ben iki kere siprel taktırdım kaydı hap doktor izin vermiyor
(1,367 puan) tarafından
Tam yazacaklarımı yazmışsın.  6128  spiralden neden korkuyosun ki 2 dk lık bi işlem çok basit. 2 kızıma da geri cekilmeyle hamile kaldım spiral taktırdım artık. Ayriyeten przrvrf de kullanıyoruz korkudan
0 oy
(5,065 puan) tarafından
Evet geri çekilme ile hamile kaldım şuan 4 yaşında;)
(5,065 puan) tarafından
Kız sakın igne yapmayın eğer ilerde çocuk düşünüyorsanız, çünkü erken menopoza sokuyor yumurtalıklari kurutuyor,yengemi kısır bıraktı o iğneler hemde gepgenc 26 yaşında menapoza girdi adet olmuyor
(1,125 puan) tarafından
Hadi yaa Allah'ım daha neler duyacağız neyle korunacağımi şaşırdım bu gidişle ben hamile kalcam
(1,142 puan) tarafından
Ben düşünmüyorum.ama Allah verdikten sonra ne durumlarda bile hamile kalan var.herkesin gönlüne göre versin.kadin olmak çok zor
(1,125 puan) tarafından
Amin inşallah canım annem ve teyzem sprail le hamile kaldı teyzem hele iki kez kaldı birinde ikiz doğurdu rahmetli :((
(5,065 puan) tarafından
Aynen valla kadın olmak zor
0 oy
tarafından
Hiç belli olmaz bu işler bekle 1 ay sonra belli olur
tarafından
İnşallah hamile kalmam. Kızım daha 2 aylık..
tarafından
Anam daha 2 aylık bebeğin :)) benim kızımda 18 aylık şuan 4 aylık hamileyim geri çekilme ile korunuyorum bende ama bizde hiç istek dışı gebe kalmadım eşim istemiş bana sormadan ona bırakmam. Bir daha
0 oy
(16,104 puan) tarafından
Olan olmuştur o an bosaldiktan sonra devam etmek yumurtalıklara  davetiye vermektir istemiyorsanız daha dikkatli olacaksınız 
tarafından
Doğru söylüyorsunuz da işte ne bileyim bir anlık oldu.
(16,104 puan) tarafından
Hep o anliklarda tutuyor işte bekleyip göreceksiniz ;)
0 oy
(121,981 puan) tarafından
bide condom vardi dusun 
0 oy
(2,574 puan) tarafından
2 sene korunduk sonra hamile kaldım güvenilir yöntem değil cuma günü doğum var :D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Sperm ler bir süre yaşıyor ve takdiri ilahi olurda olmaz da
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Sadece bu sorduğun durum için değil ne olduğunu anlamadan hamile kalırsın yanlış yapıyorsun doktorla ilgili korkunu yenmen lazım git yaptır eşine de baskı yap ya da ısrar et
tarafından
Doktor korkum şu yüzden var. Gebeliğimde alltan muayene oldum sürekli. Normal doğum yaptım aşırı acı eşiği düşük bir insanım. Canım çok yandı. Doktorum da umursamadan baktı hep. Doğum sonrası kontrolde bile çok korktum. Doşum yapalı daha 2 ay oldu olacak. İnşallah zamanla bu korku geçer :/
(4,041 puan) tarafından
Eli hafif bir doktor bul bi de kendini kasma. Biz kendimize çok güvendik spiral taktirmadum.ikinci çocuğum oldu araları azdı. Her iki çocuk da yıprandı çok pişman oldum
0 oy
(672 puan) tarafından
Ya bizde öyle koruyoruz 2 yıldır ama şuna dikkat edilmesi lazım boşaldıktan kısa süre sonra tekrar ilişkiye girilmemeli çünkü kanalda sperm kalıntısı olabiliyor buda zevk suyuna karışıyormuş ben ria hap hiç bir şekilde korunamadığım için bunu doktor anlatmstı
0 oy
(3,986 puan) tarafından
Evet ben 23 günlük yanımda paşam ☺️ o yüzden dikkatli olun bebeğin küçükmüş daha 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Geri cekilme Ile korundugunu sanan Ben bebegim suan 35 gunluk :) 
0 oy
(5,304 puan) tarafından
Anlattığının aynısını yaşayıp hamile kalan ben oglum 1.5 yasinda .

Yumurtlama gununse yuksek ihtimal tutmuştur 
tarafından
Ya ben yumurtlama gününü hesaplayamıyorum. İlk gebeliğimde uygulamayla takip etmiştim. Bu dediğim birliktelik adet bitiminden 10 gün sonraydı. Bilmiyorum yumurtlama oldu mu zsmanı mıydı
(5,304 puan) tarafından
Evet yuksek oldugu doneme denk gelmis . Sonucu yaz bakalim ne olacak
tarafından
15 - 20 gün sonrayo bekleyeceğim. O zaman kesin belli olur sanırım
(5,304 puan) tarafından
Hayirlisi artik. Benimde ikinci oyle oldu ben hic beklemiyordum. O hatayi yaptigimi sonradan farkettim
0 oy
(386 puan) tarafından
Bende geri çekilme mağduruyum şuan 6aylik tosunum:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 220 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,073 göst.
29 Aralık 2020 Aile kategorisinde Haticeyusuf (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 532 göst.
20 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,476 göst.
10 Eylül 2022 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

402,019 soru

12,035,156 cevap

36,262 kullanıcı

...