0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından

Kızlar çocuklarıma yatak alacağım hem yerimnyok hem durumum bunun parasıyla yatak alacağım çocuklar yerde yatıyor sizce satılır mı ne kar yazsam letgoyaUpload failed: [object Object]

imagekırık çıkık çizik hiç yok ön camları biz çıkardık duruyor 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hiç yıpranmış görünmüyor. 3-4 bine ikinci el olarak satabilirsin ama bana çok kullanışlı bişey gibi geldi. İki rafli parçadan çok güzel kitaplık olur. Orta kısımda ki ayna duvara monte olabilir diğerlerinden bağımsız. Orta parçanın kapakları sökülüp masa olabilir çocuklar için. Sıfır almaya kalksan  10-15 civarı eder şu an ki piyasada. Hatta var ya ben o iki raftan yatak bile yaparım. Çocuklar küçükse etrafa çit. Üstüne güzel bi tek kişilik yatak, bi tane takılabilir başlık. Rafları da minik minik sandıklar olarak kullanılır.  Sağlam Mdf gibi görünüyor çünkü. 
tarafından
Akıllı kadınnnnn severim :)  bende olsam bu sekılde degerlendırırım çalısma masası  kitaplık ve aynayı da cocuk odasına duvara  dik monteleyınce boy aynası olur mıs gıbı
tarafından
Şunların hepsini tek tek almaya kalksan inan 20 binden aşağı en kötüleri alınmaz. Bi beşik almak istedim 5 -10 bin arasındaydı hep. Yataklar kim bilir ne kadardır. Bunu zararına satıp parasıyla tek yatak bile alınmaz.
tarafından
Maşallah canım sana
(2,029 puan) tarafından
maşallah ya akila bak severim aklını kız ama satmak istiyorum onu dediğini yapmaya adam lazim bizde öyk akıllı adam yok valla bir yıldır mutfak dolarının kapağı düşmüş takmıyor onu mu yapacak 3 bin desem çok mu ölür hiç çizik kırık yok
tarafından
çok olmaz da adama gerek yok sende yapabılırsın canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Letgoya bak canım benzer ürünlerin fiyatına ona göre fiyat belirle
(2,029 puan) tarafından
Demi öyle yapayom
tarafından
Aynen canım en mantıklısı bu
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olun satılır mı ne kadar fiyat koysam
0 oy
(4,087 puan) tarafından

image

millet tekli Gümüşlüklerini 1000 TL yazıyor senin bulunduğun ilde ki fiyatlar nasıl bilemem ama letgodan bakarak fiyat belirle bence 
(2,029 puan) tarafından
bende baktım 500 den başlıyor 5 bine kadar var
0 oy
tarafından
Benimki de böyle çocuklarima dolap yaptım 
(2,029 puan) tarafından
ona uğraşmaya adam lazım ya eşim hayatta ugrasmaz
tarafından
Eger sallanmıyorsa sen yan-yana koysan bile yeterli
(2,029 puan) tarafından
annem kardeşimin yatağını verecek ya yer yok
tarafından