Merhaba bayanlar sorum şu evde nasıl giyiniyorsunuz nasıl süsleniyorsunuz saçlarınızı salıyor musunuz benim eşim saçlarımı saldığım zaman hoşuna gider ama saçım bi boneye girip çıktığı zaman yapışıyor hemen, sadece yeni duş aldığım zaman güzel oluyor günlükte duş almaya fırsat bulamıyorum bebekle,makyaj yapmak istiyorum ama abdestle çok durmuyor bana dert oldu bu süslenme işi çok severim ama herşeyim tam olcak saçım temiz olcak vücudum kılsız olcak, yoksa hiç süslenmek istemiyorum ya sizler neler yapıyorsunuz bu konuda fikirlerinizi ve teşviklerinizi bekliyorumm
Paçalı tavuk gibi geziyorum hep altımda ya şalvar ya pijama donu üstümde kazak kafamda saçma sapan ap ayrı bi yazma saçımı asla salamiyorum doğum yapalı 5 ay oldu çok dökülüyor yeni de banyo yapsam hemen bağlıyorum makyaj demişsin en son düğünümde yaptim
Aynı anlattıkların gibi cnm tam bı süslrnme hevesi gelir ondan sonra aklıma abdest ve Bebek gelir saç desen zaten tülbent altında süpürge olmuş yani hepsi bitti derken yorgunluktan uyuyom
Eğer keyfim yerindeyse, eşim gelmeye yakın polar pijama çıkar, tayt giyilir. Saclar açılır hafif bir makyaj yapılır. Bu kadar. Tskler.
1,499,546 soru
24,492,797 cevap
357,757 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın