Merhaba bayanlar sorum şu evde nasıl giyiniyorsunuz nasıl süsleniyorsunuz saçlarınızı salıyor musunuz benim eşim saçlarımı saldığım zaman hoşuna gider ama saçım bi boneye girip çıktığı zaman yapışıyor hemen, sadece yeni duş aldığım zaman güzel oluyor günlükte duş almaya fırsat bulamıyorum bebekle,makyaj yapmak istiyorum ama abdestle çok durmuyor bana dert oldu bu süslenme işi çok severim ama herşeyim tam olcak saçım temiz olcak vücudum kılsız olcak, yoksa hiç süslenmek istemiyorum ya sizler neler yapıyorsunuz bu konuda fikirlerinizi ve teşviklerinizi bekliyorumm
Ne süslenmesi gi pembe polar don sezonu acilmistir
Su su pusu zaten adam gelmeye yakın yapıyoruz onda da bi yatsı vakti kalmış oluyor onuda akşam in abdestini bozmazsan no problem ")
Evde dağınık model takılıyorum
Saclarim hep acik olurr evde de dışarıda da
Süslenmem
Saçlarım hep açık olur evde tişört tayt gezerim eşimin gelmesine yakın bebe uyursa toparlanirim sadece
Bende aylar sonra bugün Bi süsleneyim dedim akşam üstü banyo yaptım tertemiz giyindim makyaj yaptım saçımı yaptım kolye küpe taktım ve eşim aradı saat 11 de gelecekmiş boşa gitti tüm hazırlık
Ben de normalde çok süslü olduğum için makyajlı falan evde o kadar yapmıyorum zaten sürekli dışarı çıkıyoruz gezmeye falan özel süslenme işinde gece yatacağım zaman yapıyorum o salonda otururken ben yatak odasına giderim makyaj yaparım gecelik falan giyerim fantaziyim ondan sonra mesaj atarım gel seni yatalım çok uykum geldi diye yorganın altına girerim ya da battaniyenin açtıktan sonra görür ) hani yatıyordun der
1,492,656 soru
24,389,532 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın