0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (2,377 puan) tarafından
Birisi bir grupta kaynanam ile altlı üstlü oturuyoruz, her gün sabahtan akşama kadar orda durmamı istiyor. Eşimde eve gelmeden annesine ugramadan gelmiyor demiş. Eşimden soğudum yazmış. Kadını linç etmişler, işte hazıryemek ye iç dur nolacak eşinin ailesine saygı göster filan. 

Bende bunu görünce isimsiz olarak, yeni evliyim annem ile yakın oturuyorum. Akşama kadar annemde oturuyorum, yemekten sonra eve geçiyoruz yazdım paylaştım. Bana yazılan yorumlar akşama kadar annenin evinde oturacak isen niye evlendin yazmışlar beğeniler filan havada uçuyor. 

İki yüzlülükleri midemi bulandırdı, kadın geride ailesini bırakır iken erkeğin bırakmaması normal karşılanıyor. Bu ülkede bu zihniyet olduğu sürece daha çok yuva yıkılır..

8 Cevaplar

0 oy
(2,291 puan) tarafından
Kadının ailesi yakınsa kopmamasi normal gündüz ugrayabilir ama erkegin biraz uzaklasmasini anlarim cunku calisiyor gunduz is var aksam da yemek vs anca zaten yani.
(2,377 puan) tarafından
Kaynanaya her gün gidince normal kadın kendi ailesine gidince niye evlendi diyorlar. Ben burda ki ayrımcılıktan nefret ediyorum..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok karisik anlatmissin sanki
(2,377 puan) tarafından
Sadeleştirme çalıştım aslında ama
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Ne kadın ne erkek ailesini ölene kdr bırakmamalı. Bizde anneyiz evlatlarımız sırt çevirdin istemeyz.
(6,858 puan) tarafından
Bence her gün çağırmam yada gelinimden yardım istemem şuan ki düşünceleriniz. Rabbim sağlık versin ilerde ne olacağımızı Rabbimden başkası bilemez. O yüzden böyle şunu istemem yapmam demeyin. Eğer bir çift evleniyorsa her iki aileyede eşit yaklaşmasını ayarlamali. Yoksa senin aile bnm aile oluyor.
(2,377 puan) tarafından
İşte erkeklerin ailesi kutsal kadının ki tırt diyor genel erkek anneleri. Ben yaşlansam bile kendi evladıma bile minnet edecek kapasitede biri değilim. Bu işi yapan bir sürü güzel insan var. Evime yardımcı olmayı düşünüyorum o duruma gelince. Bu tarz konularda çok avrupai düşünüyorum:))
(6,858 puan) tarafından
Bende bu eski kafalıligi anlamış deglm ne oluo erkek ailesi kızın ailesi sinir oluyorum ne ayrım yanu ben takmam açıkçası. Bende 3. Gün yatak 4. Gün toprak derim ele minnet etmem. Ama işte buyukte konuşmak istemiyorum ilerde ne olacağımızin garantisi yok
(2,377 puan) tarafından
Orası öyle ama güzel bakım evleri var. Ben birde temizlik ve yemek yapmaktan nefret ederim. O yaşta kalkıp yapmak zor gelir diye hazır temiz yere gideyim yemeğim önüme gelsin isterim. Bakalım belki erken ölürüm bilemem. Rabbım hayırlı ölümler nasip etsin :)
(6,858 puan) tarafından
Amin cnm :) hakkımızda hayırlısı olsun. İyi niyet herzaman korunmalı.
0 oy
(15,102 puan) tarafından
İşte bu zihniyet yarın öbür gün burası oğlumun evi ona mı soracağım diye çat kapı gelinin evine gidecek kaynanalar veya karını yolla gelsin bizim evi temizlesin diyecek kaynanalar olarak karşımıza çıkacaklar 
(2,377 puan) tarafından
Sorsan asla bu dediklerini kabul etmezler. Ah ah
0 oy
tarafından
Evet bide şu laf sizde kaynana olacaksınız olcam inşallah olurum ama bu zihniyet gibi olmam ondan eminim
(2,377 puan) tarafından
O laf o kadar iğrenç geliyor ki bana anlatamam. İstiyorlar ki kaynanalar istediğini yapsın söylesin gelin sussun niye ilerde bizde kaynana olacağız:)
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ooo sen sadece onu gormussun kız ..... Ay daha neler hazır al evinde ye ne demek ya :) 
(2,377 puan) tarafından
Öyle yorum yapanların hesaplarını kontrol et hep 50 yaş üstünde evli oğlu yada evlilik çağında oğlu olan kişiler. :(
(7,106 puan) tarafından
Allah akıl versin
0 oy
tarafından
Buradakiler öyle kız biri böyle yapıp trollemisti bunları cidden dengeiz ve çok bilmiş cahil kaynıyor burası ha yalakalari da unutmayalim o artı verenler yalakalari oluyor genelde kesin beni uyarirlar ha :D umrumda mı tabikide HAYİR
(7,473 puan) tarafından
Hahaha :)))
(2,377 puan) tarafından
Aynen onuda hatırlıyorum, kaynanama para vermek istemiyorum deyince linç yemişti. Onlardan isteyince vermek zorunda değil yazmışlardı:))
tarafından
Ama Allah var birkaç kişi var ki gerçekten düzgün yorum yapıyorlar

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 357 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Karabasan (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 387 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek anne (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
0 oy
19 cevap 433 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (202 puan) tarafından soruldu

396,399 soru

11,857,517 cevap

35,954 kullanıcı

...