Reflü yatagininda babynestinde bir sürü çeşitli var, ben ikisinide kullandım benim kullandiklarim babynest pofuduk pofudukdu içine gömülüyordu bebeği göremiyordum içinde öyle pofuduktudu ki sağ sol yatırıyoruz ya yüz üstüne kayarsa nefes alamaz diye korktum , reflü yatağımda kayma olmadı kemerliydi çünkü kayamazdi gömülmesi yoktu pofuduk değildi sertti kenarlarında koruma yastıkları vardı gayet rahat bir şekilde kaymadan duruyordu ayrıca reflü yataklarinda istersen kemerli seçenekleri var onlarda tam bir koruma sağlıyor babyjemin kemerli şekilde ,ben daha korunaklı buldum o yüzden onu kullandım sizin kullandiginiz ürünü bilemem canım benim gozumde o daha korunaklı olduğu için tavsiyem reflü yatağından yana hem eğimli olduğu için kusma vs olaylarında da bebek için daha iyi ayakta sallarsanda bebekle rahat oluyordu ben iki urunude denedim reflü yatagini beğendim 4 ay falan üzerinde yattı 8 ay da onunla salladım ayağımda kullandım benim tavsiyem o yönde sonra zaten yatağında uyutmaya alistirdim sallamayı bıraktım