0 oy
478 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (202 puan) tarafından
7 aylık hamileyim. Genital bölge kısmını jiletle alıyorum mecbur.Önceden eldivenle alıyordum. Bir de zor görüyorum artık karnımdan dolayı ne alıyorum napıyorum bilmiyorum da.Siz ne ile aldınız tüylerinizi hamileyken, alabiliyor muydunuz? 

20 Cevaplar

0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bende mecburen jiletle alıyorum. 5 buçuk aylık hamileyim. Allah razı olsun eşim yardımcı oluyor. Yoksa çok zor oluyor.
tarafından
İnsanın eşi bile olsa utanmak güzel birşeydir...
(202 puan) tarafından
Yapmayla bu bir değil ki canım ışıkları kapattırıyodum ben :)
tarafından
Bu ne kadar saçma bir yorum o işi yaparken utanmıyorsun demek ne demek Allah aşkına o Allah'ın helal kıldığı birşey ama kocan senin şeyini almak zorunda değil adam belki de öğreniyor mecbur sana birşey diyemiyor adam senin eşin diue seyini almak zorunda değil ki ben iki tane doğum yaptım elimden geleni yapıp kendim yaptım temizliğimi eşimin beni o şekilde görmesini asla istmemem evet benim eşim ama saygı edep denilen birşey vardır buna sen uymuyorsun diye insanlari aşağılayamazsin sen kendi yanlışına bak bayanın utanması gayet hoş ve normal durum anormal olan sensin ...
tarafından
Kızlar hele   yanlış anlaşıldı tabiki utanılır yazdım bak ama şöyle düşünün mesela ben  kendim de.doğum a yakın dı.doktor dedi  perina  masaj ı yapılacak  utancımdan.yaptırmadım. Birdaha ki gittiğim de doktor kızdı    yaptır eşine dedi ... Buraya  utanmadıydın    şimdi de sağlığın için. Yaptırman gerekiyor dedi utana sıkıla yaptırdım sonra dan ...    Ben de onu diyorum yani    elin kadınına ağdaya gideceğin e. Ben çok kişi den duydum  ağzı durmayan kuaförler var . Kadın ağdaya gidiyo o çıkıyo ardından ağdacı  başlıyo aman.şırası şöyle burası böyle  diye ... Altını çiziyorum  herkes aynı değil evet.ama böyle insanlar da var malesef ..... Kendim e bakaraktan cvb Verdim.Şahsen. Annem mi yapsın..töbe yapmaz  bence.e kardeşime yada ablamlar a mı yaptırayım  ben yapamıyo sam   yada.yapamadığım gibi  öyle gideyim   o asla kabul bir şey değil  .. Yani demem o ki eşin de yardım edyim diyo sa   kendin de yapamıyorsan en iyi si.eş  yapması bence
tarafından
Ahahahha   bu ne şimdi  kimseyi aşalamadım bi şey demedim  ki kendi fikrim i söyledim sadece   ki eş yapmak zorunda daa demedim zaten art niyet li bir yorum da yapmadım ayrıca   eş ben sana yardım ederim diyor sa   sen de yapamıyorsan eşin yapması en makul ü.bence dedim   utanamazsın  eşinden.de demedim.ve de
-Reklam-
0 oy
(6,670 puan) tarafından
Aynanın karşına geç bacaklarini ayır sırtına da bir destek koy belin ağrımasın ben son 3 ay öyle aldım ister ağda yap ister epilasyon 
(202 puan) tarafından
O kısma epilasyon kullanabilir miyiz?
(6,670 puan) tarafından
Valla ben senelerdir kullanırım cokda memnunum
0 oy
(415 puan) tarafından
Agdaya gidiyordum ben 
(202 puan) tarafından
Ayy bn utanıyorum ya eşimin ısrarıyla randevu alıp sonra iptal ettim
(415 puan) tarafından
Neden utanacaksin ki hastane de kontrolde bazen alttan muayene ediyorlar onda nasıl utanmiyorsak bence bunda da utanmanaliyiz
(202 puan) tarafından
Ne biliyim biraz uzun sürüyo ya ondan sanırım
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ben hamileyken hep jiletle aldım doğuma yakın mecbur agdaya gittim rahat etitm baya sonrası için de iyi oldu 
0 oy
tarafından
Sürekli makina ile.aldim doğuma gitmeden bir gün önce yine makina ile aldım bir ay uğraşmadım o sorunlar hem kontrol sırasında rahat oldum 
(202 puan) tarafından
Acıtmıyor mu
0 oy
(13,620 puan) tarafından

Şimdi adadan geldım:)

Hamilelikte jilet kullandım mecbur, pek karnım büyük değildi geç çiktı zaten zorlanmadım

0 oy
(119 puan) tarafından
Bende 32+3 haftalık hamileyim jiletle alıyorum eşim yardım ediyor ama jiletle almak da bı eziyet gibi geliyor çok çabuk çıktığı için epilasyon aletiyle temizlemeye karar verdim 
(202 puan) tarafından
Bacak için kullandığımız epilasyon mu. her tarafında kullanabiliyor musunuz genital bölgenin
(119 puan) tarafından
Kullanabiliyorsun tabi ama acısı biraz fazla
0 oy
tarafından
Eşim sagolsun yardımcı oldu ilk zamanlar utandım sonra alıştım karın olunca gözükmüyor alınmıyor jiletle alidim
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Kuaföre gitsen en temizinden
0 oy
(13,468 puan) tarafından
Normalde jilet kullanıyorum ama hamilelikte sıktım dişimi epilasyon yaptım salonda veya neresi musaitse kapat perdelerini parkeye halıya eski bi carsaf havlu ne olursa ser yere otur üstüne karşına da al aynayı o şekilde çok rahat oluyor banyoda zor oluyor canim
(202 puan) tarafından
Sanırım bnde öyle yapacağım baş edemiyorum artık
(13,468 puan) tarafından
Rahat oluyor canım yani napalm Allah korusun düşsen sassan banyoda esin olur olmaz ters bisi olur keyfiye baş köşeye gitmiyoruz ki ben hamileligim sürece öyle yaptım bi dene nolcak kendini temizlersin dusunu alir gelir odayı da siler supurursun tertemiz olur
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Jilet tam bir facia maalesef hamileyken hep kuaföre gitmştim ben
(202 puan) tarafından
Evet daha beter etti
0 oy
tarafından
Ben makineyle alıyordum doğuma gidene kadar herkes kuaföre git dedi gitmedim utandıpım için ilk doğumdan sonra jiletle aldım berbat oldu hemen makineye geçtim 
(202 puan) tarafından
Makina dediğin epilasyon aleti mi hangi marka
tarafından
Braun canım döner başlıklı varya ondan
0 oy
tarafından
Şimdi de lazere gidiyorum ikinciye hamile kalmadan bitsin istiyorum 
tarafından
Ben de geçen pazar ilk seansıma gittim.  8aylık bir bebeğim var emziriyorum, herkes diyor ki emzirmeyi bırakınca tekrar hormonların dengesi bozulacak kıl tüy çıkcak boşuna gidiyorsun vs vs.  Sizin çocuğunuz ne kadarlık emziriyor musunuz
tarafından
Kızım 14 aylık benim 2.seansımdı bana sadece gebemisin dedi hayır dedim emzirmeyle ilgili biley demediler
tarafından
Bana da demediler zaten de çevremdekiler söylüyorlar. Dökülme başladı mı sizde hemen ilk seanstan sonra
tarafından
İlk seansta 100 de 90 döküldü elimle çekince yerinden çıkıyordu zaten kız bana söyledi bu ikinci seansta dökülme yine olur ama 100 de 30 falan hani deme işe yaramıyor git gide azalacak benimki çok fazlaydı ama şuan çok az var şuan 6.günüm ama kollarımda bişey kalmadı
tarafından
Yaa maşallah çok sevindim sizin adınıza. Benim de öyle olur inşallah. Çok kafaya takıyorım şu kıl tüy işini. Bi an önce bitmesi için dua ediyorum. Vakit ayırıp sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım valla lazer hayatmış bunu öğrendim bebekle kendimi almak eziyetti valla
tarafından
Aynen öyle gerçekten ne kendimizi ne evimizi temizleyebiliyoruz :)  ben 7 yıllık evliyim bebeğim 8 aylık. 7 yıldır çevremdeki çocuklular yetişemiyoruz yapamıyoruz dedikçe hep laf ederdim onlara. Sizin gevşekliğiniz derdim. Ben hem ibadetimi yaparım hem temizliğimi işimi yaparım hem de çocuğuma bakarım derdim. Şimdi dediklerime çok pişmanım herkes dalga geçiyor benimle  :D
tarafından
Sksjsjsjsj bende genellikle gece hiç uyumadım diyen anneleri anlamıyordum nasıl ayakta kalıyorlar bizi kandırıyorlar sanıyordum ama öyle olmuyormuş gerçekmiş insan mecburen ayakta kalıyormuş
tarafından
Aynen öyleymiş gerçekten. Annelik harika ama çokk zor bişeymiş. Canları sağolsun inşallah ilerde vatanımıza milletimize ve ailelerimize hayırlı birer evlat olsunlar. Bu arada elif ben. Güzel sohbetti teşekkür ederim :)
tarafından
Amin kuzum inşallah evet bende büşra memnun oldum bayaa iyiydi sohpet ben teşekkür ederim ❤️
tarafından
Ben de memnun oldum canım ❤
0 oy
(543 puan) tarafından
Agdaya git diyenlere bakma sen bacı günaha davet sen aynı yoldan devam et hicte muhtac olmadim şükür kendim alabildim gormedende alinabiliyo en kotu ayna koyarsin karsina.
(202 puan) tarafından
İşte çabuk çıkmasa daha iyi olurdu
(543 puan) tarafından
Sonucta saatlerce agdayla almiyosun ben oyle ugrasirdim boyun bel fitigiyla birde:D ne var iki dk da sipsak aliniyo en rahat kolay islem sonucta surekli yikaniyoruz cabuk ciksa ne olacak gunaha girmeyelim yeterki degilmi ama
0 oy
(674 puan) tarafından
Ayna kullanarak yaptım doğuma gidene kadar 
0 oy
(5,364 puan) tarafından
Karsima ayna koyup eldivenle aldim. Ama benim cok az var. Lazere gittim. Cok memnunum. Emzirme surecim bitsin kalanlar icin de gidecegim.
(202 puan) tarafından
Lazere utanma şeysini bi kenara bırakıp doğumdan sonra gitmek istiyorum
Artık yetişemiyorum uzama hızına
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Hep makinayla aldım son zamanlar ağdayla aldım .doğum sonrası da rahat olmuştu 1 ay temizdi en azından 
0 oy
tarafından
Canım 36 haftalık hamileyim Karnım Fazla büyük değil ama yine de göremiyorum Tabii ki karşıma Ayna alıp o şekilde alıyorum eşime de doğuma Gitmeden bir gün önce aldıracağım Hani daha temiz olsun diye
(202 puan) tarafından
Jiletle mi alıyosun canım
0 oy
tarafından
Jiletle tabiki hele son iki ay elim olmasa asla yapamazdım 
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Epilasyon la halletmıstım bekarken

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 854 göst.
13 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilekk (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde denizimsi (7,598 puan) tarafından soruldu

406,425 soru

12,187,059 cevap

36,695 kullanıcı

...