0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşimin ailesi her geldiğinde bana selam Bile vermeden bebeği alıp tülbent sarıyon mu buna kolunu düz tutuyon mu aşısını vurdurdun mu su versene aç bu diye 5 dakika içinde bu kadar soru soruyorlar mide gazını çıkartmak için kucağımda dik tutuyorum oturtma kemikleri batar diyolar çıldır cam artık ben mi çok alınıyorum bakamıyorum gibi muamele görüyorum sanki

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebegim yok ama bende bebek olsun diye bolca şey duyuyorum kuzum.Yani kısaca bitmiyorlar,çocuk olmadan,hamileyken,doğumda,doğumdan sonra hep varlar...

Bize düşen ha evet haklısın diyip yine kendi bildigimi yapmak sjsjjs
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepsine otomatik cevap ver yapıyorum ediyorum de geç zamanla azaliyo
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Birinde daha ağzini acacakken evet evet hepsini yapiyorum de bidaha demez
0 oy
tarafından
Kimse bana karışamaz Elbet fikir verirler ama hepsini cebimden çıkarırım ilk çocuğum ama çok şükür annelik tecrübesi herkes zamanla kazanıyor ben bana yeterim Allah kimseye muhtaç etmesin 
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Hepsine cevap vermek lazım ben ilk doğum yaptığım zaman bebeğim sık sık emiyordu aslında severim kayınvalidemi ve eltimi ama o lohusa halimle acaba sütun yetmiyor ondan mı çok emiyor demişlerdi. Oysaki bebekler sadece acıktıkları için değil annelerinin kokusunu özlediği için de sık sık kucak ve emmek isterlermiş. İyi ki onların söylediklerini kafaya takmadım yoksa olan sütüm stresten gidecekti. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 654 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 96 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 122 göst.