0 oy
333 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (650 puan) tarafından
Kızlar buraya taşınalı 2 ay olacak kimseyi tanımıyorum ama yanımda ki komşu bir tabak ağlayan pasta getirdi tanıştık öyle gitti şimdi ben bu tabağa ne yapıp koysam bir fikir verir misiniz 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hersey olur yaptıgın yemek bıle olur yeter ki boş gıtmesın
-Reklam-
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Kek poaca olur bence ben öyle yapıyorum kolayima geliyor kek poaca yapmak :D 
0 oy
tarafından
Poğaça 

Kek 

Kurabiye 

Yapılan bir yemek bile olur :)
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Herseyide koyabilirsin tatlım yenek olur kurabiye olur bişi diyimi biraz zor durumda olan bir ablamiz var binada yemek verince içine tuz koyup yolardi bize sadece boş gotmesin yeter bence 
0 oy
(12,967 puan) tarafından
Yani evde ne yaparsan o olur. Benim karsimdaki abla hep biseyler veriyo firinimda yok benim artik dua ediyorum bisey getirmesin diye :)) bende valla annem findim getirdi mesela koyden 1 torba icinde verdin tabagiyla. Kayinvalidem biseyler gonderiyo kabak patlican uzum domates ne varsa abla koyden geldi diye veriyorum
0 oy
(1,382 puan) tarafından

Sende gülen pasta yap canım :D

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Herşey olur ben de ilk zamanlar bir şey yapardım. Şimdi fındık geldiğinde fındık. Ege tarafından getirdiğim zeytin bile koyuyorum. Hem boş olmasın hemde tabaga bişey olmadan hemen benden çıksın :)
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Yani ne yaptıysan onu koy pilav yaptıysan koy üstüne maydanozla süsle mesela
0 oy
(18,801 puan) tarafından
Bence kek kurabiye tatlı tarzı bir şey götürülmeli 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Direk eline ver canım benim komşum öyle yapar.dolu gider boş gelir tabak...

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 35 göst.
+1 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
14 cevap 224 göst.
20 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 438 göst.
6 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Tombikana (617 puan) tarafından soruldu

412,407 soru

12,415,560 cevap

45,006 kullanıcı

Kategoriler

...