0 oy
913 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (932 puan) tarafından

Burda size başima gelen bi olayı yazmştım.kimisi yalan dedi kimisi dalga geçtii ama.o anki sinirle neyi nasıl yazdığimı düşunün 

Görümcemin eşii gelip benim yanıma uzanmş demistim antalyaya kalmaya gittmiştik hatirlayanlar olayı bilir zaten

Sabah görümcem beni aradı 1 hafta önce eşimi aramış bi adanaya gezmeye gelmeyi düşüyoruz demiş eşimde abla musait değiliz ev sıcak adana şartları yatak odamızda.klima bozuk salonda yatıyoruz yapılana kadar tek odada misafir ağırlayamayız demiş.

Bunu esim bana anlatmadı gorümcemden duydum tabiki klima bozuk değil ama bunu söylemedim eşimin doğru söylediğini dedim 

Eşime neden böyle bişey yaptın dedim odaa ne ekerse onu biçer dedi deseydi ki benim evimde yer yok ya da sizi ağırlayamam ne bi yatak açtı bize nede bi yastık verdi herşeyi geçtim kocası 1 gece balkonda yataydı ölmezdi bizi balkonda yatırsaydı evinde boş oda var gelmesin benim evimde yer falan yok dedi şimdi bana bunları yazmş eminim eşimidw arayacak

image

22 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
Keşke bıraksaydın kendi aralarında cozselerdi eşinle. İleride abla kardeş barısırlar sen söylediğin laflarla kalırsın. Böyle durumlarda en iyisi sessiz kalmak. Haklıyken haksız duruma düşeceksin bu gidişle
-Reklam-
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Görümcendeki rahatlık şalvarda yok 

İlgili sorular

+7 oy
19 cevap 897 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sefillerrrr (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,077 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 546 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,446 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,823 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...