0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (14,130 puan) tarafından
Kızlar oğluşum üç yaşında ateşi var yattı burnu böyle nefes alamıyor gibi normalde de alerjisi var ama şu an baya zorlanıyor ama görünürde bir şey yok evde de bir şey yok hiç ne iyi gelir ki rahatlasa biraz 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,402 puan) tarafından
Seeum fizyolojik yok demissin suyu kaynatıp soguttuktan sonra tuz atıp icine serum fizyoljik gibi vsrebilirsin diye biliyorum ama bir arastir yine de yanlis bisey soylemis olmiyim
(14,130 puan) tarafından
Tmm sağ ol♥️
-Reklam-
+1 oy
(1,669 puan) tarafından
Kuru soğanı ikiye kesip karanfil bi kaç tane batır başucuna koy canım rahat nefes alması için bizde işe yaramıltı 
(14,130 puan) tarafından
Soğanı koydum hemen karanfil de eklim sağ ol❤️
(1,669 puan) tarafından
Şifa olsun canım inşallah rahat uyur
(14,130 puan) tarafından
İnsallh☺️
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Serum fizyolojik sıktın mı kuzum bide alerji şurubu fln kullanmiyo musun 
(14,130 puan) tarafından
Yok skmadim bayadir kullanmadik almadım hiç ...alerji şurubu da sürekli kullanmıyorum kullanmak mi lazım bilmiyordum m gözlerinde alerji var ama hapsurur hep böyle ama şuan usutmus sanırım  ondan
(7,304 puan) tarafından
Doktoruna gidince sorsana bi cnm alerji şurubu veriyolar diye biliyorum kuzenim oğluna kullaniyo yani ordan biliyorum iyi gelir belki
(14,130 puan) tarafından
Daha önce kullanmıştım ama sürekli değil ama şu an usutmus belli ateşi var çünkü hani grip olursin burnun tıkanır ya öyle ağzından nefes aliyo
(7,304 puan) tarafından
He anladim cnm serum fizyolojik olaydı keşke iyi gelirdi başka yöntem bilmiyorum cnm çok geçmiş olsun
(14,130 puan) tarafından
Sağ ol cnim eşimde yok ayda bir nobetci ekipler bu akşama denk geldi
(7,304 puan) tarafından
Kötü olmuş cnm bu geceyi atlatin hayırlısiyla da yarin serum fizyolojik fln al
(14,130 puan) tarafından
Aynn cnim ♥️
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım serum fizyolojik iyi gelir varsa 
(14,130 puan) tarafından
Yok o da ya bayadir kullanmadik diye almadım hiç
(2,362 puan) tarafından
Soğan başucuna koyabilirsin canım burun tıkanıklığı acar
(14,130 puan) tarafından
Aa evrt onu denim bı sağ ol☺️
(2,362 puan) tarafından
Ne demek geçmiş olsun ☺️
(14,130 puan) tarafından
Sağ ol canim
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Su kaynatıp buharını solut hafiften canım eğer evde hiçbişey yoksa en iyi yöntem bu biraz ferahlatır sıcak buhar
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Canım  benim geçmiş olsun.. Serum açıyor ağlata ağlata malesef . Soğanın faydası oldu mu onu da merak ettim. 
(14,130 puan) tarafından
Sağ ol cnm evet baş ucunda şimdi baya rahatlattıama ateşi var hala yani düşmüş halı 37.7 yatınca bir de baya sıcak oluyor malum buzustu yatıyor☹️c ok üzülüyorum böyle görünce
(3,532 puan) tarafından
Burda hasta çocukları okudukça benim oğlum hastaymış gibi etkileniyorum ben. Ya da o da hasta olacakmış gibi. Ah ya kıyamam İnşaAllah düşer tamamen ateşi de bu gece geçer gider.
(14,130 puan) tarafından
Evet çocuklar hasta olmasın çok zor☹️1.5 yaşına kadar hiç ateşlenmedi bu ara bir basladi dört bestir işte bogaz enfeksiyonu hep doktor hassas dedi inatci bir ateşi oluyor henüz boğazım açıyor demedi ballı süt veriyorum tereyag pekmez yapıyorum ama işte ateşi var hala buzusup yatiyo bide ateşten hepten görünce içim gidiyo annesinin aski
(3,532 puan) tarafından
Öyle tabi Allahım dermansız dert vermesin canım beniim. Sağlıklı uyansın İnşaAllah sabah. 1,5 yaşına kadar ateşlenmemesi bile muhteşem. Hafifçe geçirsin gitsin umarım ateşi de hemen düşer. Bütün hasta bebeklerimize şifa versin Allahım. Annelerin gönlüne de ferahlık. ❣️
(14,130 puan) tarafından
Amin amin canim şu yaptım şimdi malesef inatçı bir ateşi oluyor böyle titriyor ins hemen geçer ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde _Melikeee_ (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (149 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,360,143 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...