Valla zormuş ki benimki çok zor bi çocuk değil ona ramen böyle yani akşam 9 uyur sabah 7de kalkar ne biliyim birine gidince tanidigiysa oda da dururur anane babane dedeleer amca dayı hepsini bilir ama aşırı ilgi bağımlısı çocuk uyanık olduğu sürece onunla konuşayım şarkılar soyleyim istiyo yemek yerken masaya oturunca bana oturdum diye kiziyo karşısında hareket edeyim istiyo sonra gündüz uykularını ayağımda uyuyo ayağından indirince uyaniyo hemen gece hala 2 saatte bi uyanmiyo mizildaniyo emmek istiyo böylelikle yoruyo yani gündüz bi iş yaptirmaz gece sürekli uyandırır bi kaç gündür gece uykusuna geçmekte zorlanıyoruz o yoruyo 8de uykusu geldi mesela uyuttum yerine koydum uyandı tekrar uyuttum yine uyandı acmi dedim yine emzirdim iyice uykusu açıldı beskte ben sallıyorum o tepiniyo bagzindan kopurcukler cikariyo kendine guluyo 10a kadar uğraştım tam uyudu dedim mutfağa gittim makinayı boşalttım geri bulaşık yerleştirdim tezgahı dildir ocafi dilerken uyandı geri geldim azıcık emdi geri uyudu