0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
İngiliz karbonatlı kullananlar var mı kabızlıga cok iyi geliyor bilginiz olsun. Kabızlıga Baska çözüm tavsiyeniz var mı bagırsak hareketim hıc yok. Tahlılıkerde bırsey yok

2 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Aç karna magnezyum içmek. 
(3,485 puan) tarafından
Magnezyum sülfat vücudu ve barsakları temizliyor, başka magnezyum türleri de var hepsi aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.
(369 puan) tarafından
Magnezyum degerler imiz düşük bunu tamamlarsak ıcmedne de yapabiliriz. Ama bu bence Bı 6 ay duzenı kullanımla olabilir sıtrat formu depolanmaz gunu kurtarır yakında bide depolanan formunu ıcmek lazım sabah farklı aksam farklı formu sızın oglunuz un yası kac
(2,781 puan) tarafından
2 yaşında canım
(369 puan) tarafından
Hep kabız mı  ve davranışları nasıl hiperaktıf sınırlı yaramaz vs var mı normal son derece uslu mu
(2,781 puan) tarafından
Evet uzun süreden beri süren kabızlığı var. Tahliller vs temiz çıkıyor. Farklı farklı ilaçlar kullandık. En son doktoru sokol ve magnezyum verdi 3 ay kullanın dedi. 2 aya yakın kullandık 2 haftadır falan kullanmıyorum şuan kabızlık sıkıntısı yok düzeldi inşallah tekrar olmaz.
Huysuz ve hareketli bir çocuk.
-Reklam-
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Tuz değil de çoğunlukla yemeklerinde zeytinyağı kullan. Ayrıca sabah uyandiginda aç karnına bir kaşık zeytinyağı veya zeytinyağına bandırilmis kuru incir ye. Bak nasıl evrim geçiriyorsun. Bunlar yoksa armut pureside etkili. Ama ben çözümü zeytinyağında buldum. Katı yiyeceklere ara ver. Makarna, pilav gibi. Sebze türü beslenmeye dikkat et.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 438 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
13 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Helinnn (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,889 soru

24,497,189 cevap

358,052 kullanıcı

...