0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından

Büyük ihtimalle  sezeryan doğum olacak varsa giydiginiz pijamayi görsel veya linkiyle paylasir misiniz fikir olsun bana ve diger hamişlere <3

13 Cevaplar

0 oy
(13,435 puan) tarafından

Doğumda zaten verdıler yeşil bi şey :)

Doğumdan sonra pijama takımı giydım önden düğmeli pentinin bulursam atacam link

-Reklam-
0 oy
(15,998 puan) tarafından
Ben normal doğum yaptım bunu giydim 

https://ty.gl/lwzouge1j7 bir tane de gecelik vardı güya resim çekilmek için kullanacaktım aklıma bile gelmedi :) kalpli olan benimki bu arada bir tane de yedek yine önden düğmeli büyük beden anne işi pijama almıştım bunlar yeterli geldi 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Normal doğum yaptım gecelik giydim düz doğumdan çıktım 2 st sonra duş aldım pijama takımı giydim düğmeli pudra pembesi üzerinde flamingo olan annem beyaz takım almıştı ama giymek istemedim
0 oy
(1,986 puan) tarafından

image

Bunu giymiştim çok da memnun kaldım 
0 oy
(2,560 puan) tarafından

image

image

LCW den bunlari aldim 1 takimda hamile takimlari oluyorya ondan vardi 3 takim yetti 

(11,748 puan) tarafından
Bunlarla nasil emzirdin kiz
(2,560 puan) tarafından
Kolay oldu ya zaten 24 saat bile kalmadim bormal olunca
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Suwenden bir elbise gecelik almıştık beyaz bir de pijama takımı almıştık yine beyaz ve sabahlıklı temmuzda doğum yapmıştım hala kullanırım çok rahat şimdi yine doğum var ama bu seferki kışa denk geldi Polatlı birşeyler bakacağım 
0 oy
(974 puan) tarafından
Bacım ben güzel bir eşofman altı üstüne de tek geçtigim rengim sarı kapşonlu sweatshirt giydim güzel bir çorap bu kadar ben doğum yapınca hemen normal zaman dönmek istediğim için öyle pijama falan giymedim sevmiyorum öyle şeyleri 
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Valla mağazadan aldım bacı bordo sabahlikli lohusa takımı bi de lcden almıştık önden düğmeli pijamalar varya onlardan kırmızı beyaz puantiyeli 
0 oy
tarafından
https://ty.gl/jx524y5hkz

bu pijamayı aldım çok çok güzel halen kullanırım 2 tane aldım bir siyah birde kirmizi kanama falan olunca hiç belli etmiyor bile sezaryan halimle disarda yürümem gerekti herkesin kocasi oradaydı bende tesetturluyum üstüme uzun birsey aldım koridorda yürüdüm çok beğendim ben 
0 oy
(2,298 puan) tarafından

Bunu giydim 

image

0 oy
(3,953 puan) tarafından

image

bunun düz mavisi ve 

image

Bunun mavisi

Doğumda zaten onlar ameliyat önlüğü veriyorlar 

0 oy
(4,700 puan) tarafından

image

ben bunu almıştım vallahi cok rahat ettim hala da kullanıyorum 1 senedir çok iyi 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Normal doğum diye gidip sezaryen oldum ilk dogumumda üstümdekileri çıkarıp yeşil ameliyat önlüğü giydirdiler ayağıma terlik verdiler onunla dolandım ") sezaryenden sonra da pijama takımı almıştım onu giydim 

Ikinci dogumumda da da aynı şekilde sezaryen gün ve saatinde gittim önlüğünü giydim bekledim sezaryenden çıkınca da yine pijama takımı almıştım onu giydim 

Üçüncüde de erken doğum riski ile iki gün iki gece hastanede yattim yanıma hiçbirşey almamıştım giderken doğurmak aklımın ucundan geçmiyordu ama rabbimin takdiri doğurdum geldim üstündekilerle gittim onlarla geldim "))

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 318 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
+1 oy
1 cevap 104 göst.
14 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,048 soru

12,001,767 cevap

36,186 kullanıcı