0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Farklı bir şehirdeyim. Kaynanam ile ve onun ailesinden başka tanıdığım yok. Komşu edinmeye çalıştım. Lakin olmuyor. Eşimin aile ile yakın olmaya çalıştım. Yengesi var gitme dedi. Gitmiyorum. Kaynama gitmek ise çok sorunlar ortaya çıkardı. Bebeğim ile ilgilen derseniz. Konuşmuyor ki 4 aylık. İlgileniyorum. Sonra ginede yanlızlık hissini atamıyorum. Dizilere sardım. Onlarda bir yere kadar gitti ilgimi çekmiyor. Oyun indirdim. Oynadım gine bir yere kadar. Yanlızlık o kadar sardı ki bedenimi ev işi yapmak istemiyorum. Eşim eve gelmiyor. Annesine gitti ve beni tek bırakıyor. Kaynanamlara gitmeyeceğim. Yoruldum onun nazlanmalarından. Eşime her harekimi söylüyor biz kötü oluyoruz. Evde kavga çıkıyor.

2 Cevaplar

0 oy
(8,006 puan) tarafından
Onca kalabalığın arasında yanlız kalmaktan iyidir bacım evde yanlız kalmak 
tarafından
Sen onları babanın hayrına bana gonder sjsjjs
(8,006 puan) tarafından
Bak kurtar beni diye arasın açmam :D jsjs
tarafından
Yok kiz hiç kurtulmak ister miyim❤❤ula keşke yakın olaydık vallah arada alır seni dinlendirirdim☺☺☺
(8,006 puan) tarafından
Keskeeee keskeeee
tarafından
Cok mu yaramazlar baci skks
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin neden gelmiyor eve onu anlamadım 
tarafından
Anasının yanına gidiyor geç saatte. Geldimi de şu niye böyle bu niye böyle oturuyor oynuyor. Gece bir hadi yat yarın işe gideceksin. Günler hep böyle nadir vakit ayırıyor.
tarafından
:) gene seninki anasına giriyormuş. Benimki eve hiç gelmiyor anca gece yatmaya :D
tarafından
Seninki nere gidiyor
tarafından
Arkadaslariyla sürtmeye.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 681 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 488 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy