0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
kizlar bir bucuk ay sonra dogumum olacak. malum bebek kiyafetleri cok pahali. bi tanıdığım yenidogan  kiyafetleri verdi ama yaka kismi vs hep lekeli sizce nasil cikarabilirim? 

onerebileceginiz bi deterjan varmi? mesela onceden normal deterjan ile yikasam sonra bebek deterjani ile yikasam olurmu ki 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Kosla surup bekletip yıka canım 
(74 puan) tarafından
tmm canim once elimdekileri bi deneyeceğim. olmazsa kosla alayim
(20,108 puan) tarafından
Renklerini solduruyor mu renklilerin peki. ?
(1,367 puan) tarafından
Pembe olan soldurmuyo zarar vermiyo canım. Lekenin üstüne uyguluyorum direk. Beyaz olanı kullanmadim
(20,108 puan) tarafından
Tmm çok sağol. Kosla şurup diye mi bakayim
(1,367 puan) tarafından
Alta koyuyorum canım resmini. Bir sürü çeşidi var
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Yarım kalıp sabunu rendele bi seseye kat içine karbonat kat sulandir miiiiissss hem leke çıkartıyor hem güzel kokuyir 
(7,793 puan) tarafından
Makine ye döktüm canım ben
(20,108 puan) tarafından
Deterjan niyetine mi kullanılıyor makinede yani.
(7,793 puan) tarafından
Evet cnm
(20,108 puan) tarafından
Tamam çok sağol deniycem
(7,793 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
bende burda beklim :)
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ben sabun vurup makineye atiyrm ama öyle çok temizleniyor 
(74 puan) tarafından
leke tazeyken oyle yapinca tertemiz oluyor biliyorum ama bu beklemis ya. bi yarin deneyim bakalim
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Ben kosla, çamaşır sodası normal deterjanda beklettim bir kerede olmadı iki kerede çıkardım tam 24 saat beklettim ikinci defada. 
(74 puan) tarafından
beklemis lekeler icin diyorsun demi canim. yani taze lekeler zaten hemen citileyince cikiyor
(13,304 puan) tarafından
Evet lekesini çıkarıp da kenara kaldırdıklarım vardı hepsi sandık lekesi gibi patlamış durdurça yaklaşık 2 yıldır kenarda idi. Onları bir açtım ben şok oldum. 2 kerede çıktı ama.
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Kosla yada çamaşır sodası çıkarıyor aslında en leke çıkaran arıtma su bizde bir hırka vardı bir yere kalmaya gitmiştik orda çıksndı düşğn çamaşır suyu bile çıkaramadı o lekeyi temiz su çıkardı
(74 puan) tarafından
evet kirecli suda deterjanlar bile etki etmiyor. bizim buranin sularida asiri kirecli
0 oy
(810 puan) tarafından
Benim oglumunkiler de hep leke oldu ya ek gıdaya başlayınca. Bebek deterjanı su gibi zaten bir şey cikarmiyor. Lekelileri kaldıracağım zaman kosla  ile yıkayıp kaldiricam inşallah çıkar.
(74 puan) tarafından
leke tazeyken yani ilk mesela kustugunda kurumadan fairy ile citileyince ne lekesi olursa olsun cikiyor. ama tazeyken cikiyor. bu beklemis lekeleri cikarmiyor
(74 puan) tarafından
peki onerebilecegin bebek deterjani varmi cnm? hem dogal olup hem leke cikaran
0 oy
(7,854 puan) tarafından
Ben kaynar su içerisine biraz çamaşır suyu katıyorum bekletiyorum renginde solma olmuyor sudan çıkarınca da beyaz sabunla citiliyorum çıkıyor ama uğraşıyorum yani daha pratik bir çözüm var mı bakalım. Kosla denedim bu arada çıkmadı 
(74 puan) tarafından
bende bekleyen lekeyi hicbi zaman cikaramadim. camasir suyu da denedim rengini soldurdum. hatta beyaz da denedim sarardi idrar gibi oldu
0 oy
(439 puan) tarafından
Uzun programda 60 derece de yıka yumuşatıcı dök omoyla yıka
(74 puan) tarafından
siz kiyafetlerinizi de 60 da yıkıyormusunuz cnm. ben korkuyorum acikcasi ceker falan diye. çocukların kiyafetlerini 60 da yikasam daha iyi olur degilmi
(439 puan) tarafından
Yok canım daha neler:))) ilk yeni kıyafet aldinmi eve geldinmi 30 derecede yıka sonra kirlendimi 60 derece devam et ben hep öyle yapıyorum. Hem çocuklarımın hem kendimin 60 derecede yıkıyorum çekme falan da olmuyo çünkü ilk yeni aldık mı 30 derece yikiyom. Biri verirse 60 da yikiyom normalde de hep 60 da yikiyom daha temiz oluyo ama Omo hep kullanmam sadce lekelide herzmn kullqndinmi kıyafeti yipratiyo normalde Ariel bingo tursil Matik falan kullanyom
(74 puan) tarafından
yaa bende hep 40 da yıkıyorum korkumdan. birde beyazlara omo kullanıyorum. renklilere bingo. arieli cok ovuyorlar ama cok pahali ya
(439 puan) tarafından
Bazen markette indirim günlerini yakalıyoz canım o sayede alyom ben arieli. Bingo bile indirimdeydi şokta geçen hafta. Ben asla 40 ta yikamam :))) 60 ta kaynar kaynar miss gibi olyolar :)
0 oy
(1,367 puan) tarafından

image

Linkin 

Bu canım pembe kapakli

(1,367 puan) tarafından
Perde beyazlılar onlara da deterjanın üstüne döküyorum biraz bembeyazlar
(20,108 puan) tarafından
Allah razı olsun valla dediğin gibi yapcam ben de
(1,367 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun  :)) inşallah memnun kalırsin
(2,671 puan) tarafından
Bunu hem renkliler hem beyazlar iicn mi kullaniyorsunuz oğlumun kuculenleri kaldırıcam da lekeleri var temizlemem lazım
(1,367 puan) tarafından
Üzerinde leke olan her renk kıyafete sürüyorum lekenin üzerine bekletiyorum 1-2 saat kadar kafama gore. Ama ayriyeten perdelerim beyazlılarım için de deterjan etkisini artırmak ve daha beyaz olması için deterjan gözüne ekliyorum. Yani her renge uygulanabilir. Hiçbi kıyafetime bisey olmadı 4 senedir.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 426 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Amine nisa♡♡ (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 208 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 441 göst.

411,139 soru

12,375,429 cevap

42,791 kullanıcı

Kategoriler

...