kizlar esimle bugun biraz gezelim hemde fiyat bakip fikir alalim dedik ama biz sok hersey nasi pahali oylee yaa agzim acik kaldi hepsini birden alirsak kalkamayiz altindan dedim alisverise yakin zamanda basliyim bari...
Civilde e bebekte indirim oluyor internetten de bakabilirsiin :)
Yaaaa :)) cinsiyetini öğrendiğinde git dedim sana :D
28+0da beşik ve arabayı aldık.
2 onlu 2 5li takım bikaç parça bişi aldık
Küvet seti reflü yatağı bezi falan.
2 tane koca bavul kıyafet abim ve annem verdi. Dolabını da benm 2 sene kullandığım dolabı getrdi annemler.
Geri kala herşeyi yorgan battaniye yastk hep annemler yaptı. Yoksa perişan olmuştuk
Oyle valla bizde gecen iki takim aldik siradan esofman 50 lira verdim bide bebek kiyafeti el kadar kumas gidiyo halbuki ama olmazsa olmayacagini biliyolar bunuda cok guzel kullaniyolar fiyatlar tavan kuzum malesf :/
E bebekte indirim var takip et sari etiketli usrunler gayet guzl fiyatlar var , ayni sekilde LCW de de indrm var , Rabbim yardmcmiz olsn :))
Pazardan fln dokuna dokuna al canim. Gayet uygun takımlarda var hepsi de cok guzel
Valla araştırmak lazım. Burda herhangi bi mağazaya gir bebek kıyafetleri ucuyo ama e bebekten alıyorum ben. Hem kaliteli adı var hem diğer mağazalara göre daha uygun. Civilim de uygun görünüyo ama hic alışveriş yapmadım ordan. Ben 20 haftalık oldum valla 1 aydır her hafta bakıp alıyorum ufak tefek bişeyler. Birden almaya kalkarsam altından kalkamayız
Herşey çok pahalı aynen çok şükür ki annem gitmiş a dan z ye ilk 3 aylık bütün kıyafetleri zıbınları bataniye kundak derken herşeyini almış ve Dünyanın parasını vermiş..
Biz tek tek aliyoruz birkere puset ismarladik bir kere hastane cikislari ve citcitli badiler ismarladik besik hediye geldi kalin battaniyesi hediye geldi bir kactana 5 takimlari hediye geldi temizlik ve bakim urinleri tmm biberon almadik ince battaniyesi bide ic camasirimiz eksik bornozu annem alicak banyo seti almayi dusunmuyorum sampuani lifi iste yavas yavas hazirliyoz birden yapmaya baya para lazim e oda bizde yok
Malesf öyle canm çok pahalı hersey o yuzden aydan aya almak daha mantıklı oluyo ben öyle yaptim yoksa hepsi bi anda imkansız
Bn 6 7 aylikken basladim 8 ay bitince hepsi tamamdi. Ama cok zor yani o yuzden yavas yavas alin unutuyosnz bi cok seyi cunku
1,494,765 soru
24,419,469 cevap
351,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın