Şimdi benim bir komşum var iki çocuk annesi iki defa oldu benim evime geldi işte dedi ben doğum yaparken benim kırkimdayken korkmusm işte hastalanmism , işte ben imama gitmism imam demiş 7 ayrı evde banyo yap , eğer müsade edersen Allah rizasi için senin evinde de banyo yapayım dedi bende tamam dedim,
Sonra eltime söyledim eltim sen hamilesin bir daha eve geldiği zaman izin verme onun ağırlığı senin üzerine düşecek falan dedi arada kaldım , kötü bişi olmaz demi :(
Ağırlık olayı nedir bilmem de, nasil izin verdin sende banyo yapmasına hic iyi degil
Canım öncelikle bunlar hep batıl inanç. Bu nasıl imam anlamadım. Benim babam da imam ama insanlara asla böyle cahilce ve batıl inançları aşılamaz. Evine almakla nasıl kötü yapmissin diye soracaksan da batıl bir inancı kendi evinde gerçekleşmesine müsaade ettiğin için biraz doğru olmamış. Gerçekten bunlar batıl inanç. Bunların hiç biri ne Kur an da ne de Peygamber efendimiz hadislerinde söylememiş. Içın de rahat olsun ağırlık falan çökmez bebeğine ama bundan sonra böyle şeyeler müsaade etme senden böyle şeyler istediklerinde de bunlar batıl inanç de bunların evimde gerçekleşmesini istemiyorum de nazikçe. Inlar da anlar ve inşaAllah yapmazlar.
1,493,622 soru
24,403,406 cevap
350,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın