0 oy
110 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar yıkım kararı çıkmış bizim bölgemize ama bizim daireler arsa tapulu 25 senelik binamızda ama herkesin arsa payı farklı mesela bizim arsa payımız 38 M2 iken digerlerin 25 metrekare binamız 3 katlı arsa nin alanı 216 metrekare şimdi bize daire dusermi dusmezmi

2 Cevaplar

0 oy
(121,806 puan) tarafından
kiz bunu kimse bilemezki seninde evden yuzum gulmedi be tavuk bacikom
tarafından
Ay gülmüyor gülmüyor canım valla ne yapacak ben köye ev yapacak en son :D oranında imarı yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayr daire düşmez canm annemlerde aynu problem var 

Mesela yapılan ev 100 metre kare diyelim 100-38=62 metre kareyi siz ödüceksiniz harici 

1 metre kare ortalama 6.000 tl
tarafından
Canım bizimkini sahibinden aldık biz aile binası burası adam  iki kişiye 38 M2 gerisine 25 M2 vermiş cocuklarinin
tarafından
Tmm canm ilk alan kişide sonuç itibariyle mütahitteb aldı ona yalnış yapmış aynı tapuda ondan size geçti işte bnde bunu diuorm . Sen tapunu al tapu müdürlüğüne git seni yönlendirirler
tarafından
Cnm aslında ama yalnislik değil herkes biliyor ne kadar arsa payını bilerek bu şekil de aldılar ona göre para verdiler
tarafından
Arsa payı olarak daire olmaz canm , arsa binaya döndüyse herkeze aynı oranda arsa payı verilir ben araştırdım diyorm ya tapu dairesine gt benm söylediklerimin aynusunu söylücekler sana . Sen arsa değil şuan arsa tapulu daire aldın işte boşa demiuolar tapuyu araştırın sorun soruşturun diye canm . Benm annemler ben küçükken topraktan almışlar evi 20 dairelij binayq kafasına göre oran yazmış adam anlattm ya snaa da . Bu olayıda ancak mahkeme çözer dedi bana tapu dairesindeki adam . Annemlerin evi yıkıldı daire sahipleri birbirlerine girdiler annemler 1 aydır kirada oturuyolar . Binayı yapmaya başlanamıyo çünkü eski arsa tapusunu çözmeleri gerekiyo . Çok basit canm yapıcağın iş tapunu al tapu dairesine gt arsa tapulu ev aldm herkezde aynu oran değil de onlar açıklam yapıyolar zaten . Allah yardımcn olsn ben 2/3 aydır uğraşıuorm
tarafından
Doğrudur canım ama bizim durum şöyle bu yapı kaçak bir yapı dediğin gibi olabilir fakat bize ona göre fiyat verdiler herkes kendi biliyor zaten arsa payını cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
15 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Myangell (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
30 Haziran 2024 Aile kategorisinde Myangell (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.

401,520 soru

12,017,501 cevap

36,219 kullanıcı