Ben kaynanamla birlik oturuyorum artık bıktım 5 senedir birlik oturuyorum altlı üstlü oturuyoruz evim ayrı ama allah kahretsin ki yeme içme bir paramızla bir artık çok çok bıktım kendi evim var ama insan gibi oturamıyorum 5 senedir evliyim toplasan iki üç defa gündüz yatmamış dir niye çünkü Allah kahretsin ki evim var ama aşağı katta kaynanamın evinde kalıyorum akşam olunca evime çıkıp evimi temizliyorum ben mecbur muyum buna ben kendi evimin tadını cikaramayak mıyım gündüz aşağı katta akşam kendi evimde mi temizlik yapıcam o zaman ne anlami var evimin ağlıyorum şuan eşimle bunu tartıştım adam ol biraz dedim ben mecbur muyum buna ailenle konuş ayırsinlar artık bi düzenim olsun Kendi evimde kalayım yemeğimi temizliği mi yapayım hastarsam uyuyum dinleniyim bu devirde hangi gelin kaynanasını kabul eder dedim ve ben 5 senedir böyleyim bana diyor ki mecbursun iş yapacaksın annemi yapacak diyor ben seninle evli değilim ailenle evliyim o zaman dedim ona her söylediğimde konuyu kapat diyor bıktım artık
Eşimle konuşmuyacam yani konuşucam ama aynı zamanda o yokmuş gibi davranicam
Ne yapiyim siz söyleyin....