Bir tane köpeğimiz var 42 günlükken bize geldi eşim çok istiyordu aldık neyse ben de hamileyim 24 haftalık evin içinde peşimden ayrılmıyor iş yapamıyorum onun rutin bakımları ilgisi oyunu derken baya yoruluyorum eşimde güvenilir birine sahiplendirelim dedi ağlamaya başladım bu sefer de psikolojim alt üst oldu ne yapacağımı bilmiyorum hem yoruluyorum tahammülüm yok hem de yavruyken geldiği için de kıyamıyorum :(((
Canim ne istedigine sen karar vereceksin.sahiplendirdiginizde onunda psikolojisi bozulacak. Benim kedilerim var ve engelli biri gozunden biride bi bacagi yok.. bazen cok zor geliyo bakimi ama kucagima aldigimda bitiyo hepsi. Onlarda ayri bi evlat oluyor. Benim kayinvalidem falan istemiyor cocuk olcakmis gitsinmis onlar begenmeyen gelmesin dedim esimi cok ciddi uyardm benim meslegimde bu kimse hayatima karismasin dogumdan sonra isime doncem para kazaninca sokak hayvanina dokunuyo demez kimse evimdekiler mi batti dedim.. bu benim istegimdi uyguladm. Senin istegin neyse onu uygula derim..
Bizim evimizin bahçesi var 3 kedi iki köpeğimiz vardı kedimizin biri yavruladi üç tane yavrusu oldu oldumu bize altı kedi ogullarim sürekli oynuyor bahçeden gelmiyorlar alismisken gerçekten zor oluyor ben onları yavruyken getirmistim ellerimle beslemistim biberonla ister istemez bu parçan oluyor çocuklarıma arkadaşlar çok zor cnm ayrilmak
Gecici bi sureligine sahiplendirme degilde bakimi.icin verebilirsiniz aslinda canim dogum.yaptiktan sonra geri alirsiniz kopegede yazik cunku alisti simdi.size o baska birine gidince nasil senin psikolojin bozuldu dusununce bile, onunkide bozulur uzulur depresyona girer hayvancik :( keske bole hissetceginizi onceden anlayabilseydiniz kotu bi durum olmus gercekten
1,491,683 soru
24,374,958 cevap
348,274 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın