0 oy
837 göst.
Diğer kategorisinde (11,928 puan) tarafından
Bir aile dostumuz geldi. Fazlaca da zenginler. Zaten türk degiller. Kuveytli tanınan bir aileler. Sabah ugradılar bana. Bana, cocuklara filan hediye getirmişler. Onlarda hediyeleşmek sevgi göstergesi. Bana orjinal bir canta getirmişler. Kıza altın küpe oglana oyuncaklar bana gene arap şalları filan getirmişler. Simdi mecburum bende ona denk birsey almaya. Cunku dedigim gibi onlarda seni seviyorum benim için deferlisin göstergesi. Tuttum ipi. Ne alacagım ben ya

12 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

aha kızlar canta bu. Kutulu boyle bez bir kesenin içindeydi. 
(11,928 puan) tarafından
Sorma. Ama bar ya o cantada resmen havadan beleş geldi bana.
(7,034 puan) tarafından
Nasıl geldi kız anlat bakam
(11,928 puan) tarafından
Annem zamanında bir cocuk bakıyordu. Ana baba dr. Anne ama sehrin 1 numaralı jinekologu. Bir gun kadın gardolabını dökmüş atacagını atıyormuş. Elinde bu cantayla gelmiş. Anneme demiş ki abla bu vcanta orjinal prada. İtalyaya gittigimde aldım. Kocası dişci ya bir mazeme yaparken sapına dokunmuş. Sapında parmak izleri oluşmuş o mazemeden. Kadında bir daha kullanmamış. Kızına versem kullanor mı demiş. Annemde kullanır filan diyip getirmiş. Ben görünce sapını defiştirtirim dedim ama bak sene 2013 tü bir sapa benden 2000 tl istemişlerdi yaptırtmadım hala oyle. Sertifikasıyla vermişti
(135,790 puan) tarafından
ozge hangi ildesin sen
(7,034 puan) tarafından
Vay be Özge ne guzel
-Reklam-
0 oy
kiz cantayi atta bakalim bi
(11,928 puan) tarafından
Dur cekemde atam
(7,034 puan) tarafından
Hadi özgeee
haydi kiz
(7,034 puan) tarafından
Sevdos özeline baksana bu kuzum sana zahmet
(11,928 puan) tarafından
Attım kız bak yıkarıda
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sende onlara gücünün yettiği şeyler al canım sonuçta durumun ortada
(11,928 puan) tarafından
Tabi canım oyle ama cok ta asagı birsey olamaz yani
0 oy
tarafından
Senin durumunu biliyorlardir sonucta gucun neye yetiyorsa onu alirsin cantayi merak ettim atsana bi:D
(11,928 puan) tarafından
Atcam kız bekle
(11,928 puan) tarafından
Attım kuzum
tarafından
Kiz ne kadr zenginlermis bunlar boyle arani iyi tut:D bence yoresel el emegi olan birseyler alsan daha gzl olur gibi sendem pahali bi hediye zaten bekliyemezler
tarafından
Canim foto istedik merakimizdan ama neolur ne olmaz kaldir hepsini bnce
(11,928 puan) tarafından
Beklemesinler kız zaten alamam =D
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Herkes kendi durumuna göre alır hediye, kendini zorlamadan yöresel bişeyler al, kuveytte bulunmayacak türden. Buarada hediyeleri bi göster hele:) 
(11,928 puan) tarafından
Bak cantayı attım kuzum. Yukarı. Valla bakalım ipeknsal aklıma geldi napam kıycam paraya
0 oy
tarafından

Bence öyle düşünme canım onların durumu iyi ve yapmak etmek onlara koymaz sevgılerını somut sekılde göztrrmısler fazlaca. Benım eşimin aileside eşimlerde arap. Fazlaca hediye vermeyi severler öyle ki ben artık bezdim: D sen karsılıgında saygılı ol guzel yemekler yap agırla bır kac turk ezgıli şeyler hediye versende yeter:)

(11,928 puan) tarafından
Ay kuzum hakikaten ne kadar cok seviyorlar hediyeleşmeyi. Ama cok saygılı ınsanlar
tarafından
Aynn canım öyleler hele asil eskiyi görmüs durumu ıyı araplar o kadar eli acık kı kaynanamlar beni istemeye geldiklerinde getirdiklerini görünce sok oldum: D ki babası vermicek diye gelmişlerdi:)
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Anammmm altinnn diyooo :) banada ugramazlarmi yaaa altin yeterdi :))
(11,928 puan) tarafından
Valla kız soke oldum görünce.
0 oy
tarafından

Kizzzz :))) bunlar seni Kuveyt e gelin yapmak istiyor olmasınlar mi :ermm: böyle pahalı hediyelerle felan.  

(11,928 puan) tarafından
Yok kız. Cocukları kız. Beni kızlarına alacakmdegiller ya =D
tarafından
Ya çocuğu olmaz yeğeni olur o olmaz kuzeni olur kuzum
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Sende onlara  elişi tszma kıyafet  çikolata  filan  koysan  olmaz mı bacım sen  onlara  ne alırsan  al  zaten  onlarıninkinin  yanında  küçük  kalacak
(11,928 puan) tarafından
Hakkaten ya hersey kucık kalacak
0 oy
(7,034 puan) tarafından

image

imageooburude bu sevdos 

image

çanta bu sevods 

tm kaldir
gamze git as kendinu ☺️☺️☺️
(7,034 puan) tarafından
Yağlı irganlarimi asım kendimi sevdis ben nerelere gidem hay ben komşumun aklına uyan beynine ne edim bişi olmaz kes at etiketleri dedi vurun beni vurun komşular gitti cantlarim gittiii
0 oy
(361 puan) tarafından
Kislik yaptiysam melemen recel koy gpzleme borek tur u folaba atilmak biseyler yap veya yoresel yemeklik malzemelerinizden al
(11,928 puan) tarafından
Onu gecen geldiklerinde versim.
(361 puan) tarafından
O zaman evinde kullancak bisey al coluguna cocuguna teker verecegin parayi guzel bi ev esyasi alabilirsin
0 oy
(966 puan) tarafından
Türk el sanatları üzerine bir şey olabilir.el işi dokuma halı hediye olabilir.manevi değeri olan el işleri gösterişli bir şey.

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 768 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 872 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
23 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,029 soru

12,403,507 cevap

44,528 kullanıcı

Kategoriler

...