0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Bı an yemek tarifi gibi oldu başlık bebek oturması kızlar oğlum 2 hafta Sonra 7 aylık olacak .mama sandalyesini 2 gündür aktif şekil kullanıyorm ek gıdayı orda veriyorum ama baya zor oluyor.kucagimda 4 aylıkken oturtmaya başladım destekli oturuyor tamm ama bı sure sorna kendini kaydiriyor ,desteksiz de oturmuyor istemiyor önüne oyunca koyunca 1,2 dk oturur sonra sıkılınca hop kendini kaydiriyor .,bazıları yanlış buluyor kullanmıyor kızlar ben kullanacak yürüteç aldm arkadaşımın oğlu 5 aylık evi turluyor resmen 4 aylıkken koydu benim oğlum 6 aylık gitmiyor duruyor .

Sorum şu ne zaman desteksiz oturur birde , yürüteçde nezman yürür 

5 Cevaplar

0 oy
(10,479 puan) tarafından
7 aylık bir Aydan fazla desteksiz oturuyor yürüteçe 6 aylıkken koydum her yere gidiyor 
(28 puan) tarafından
İşte nasıl yaptın yapabilecegm bişe varmı benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her çocuğun ilerlemesi ayni olmaz biraz klasik bir cumle olacak ama. Sende destegini mama sandalyesinin altina arkasina koyarak yavas yavas azalt
(28 puan) tarafından
Orda oturuyor zaten koltukta da oturuyor yerde önüne oyuncak koyunca bir kaç dakika duruyor sonra kendini bırakıyor
0 oy
tarafından
Benim oğlum sekiz aylık ama hala tam oturamiyor ancak bir yerlere tutunup ayaga kalkabiliyo emekleyip örümcekle evi turlayabiliyo kelime tekrarı ve taklit de var gelişimi normalse oturmayi çok takma derim çünkü her bebek farklıdır oturur da inşallah 
(28 puan) tarafından
Normalde 2400 doğdu gelişim gayet güzel ama bak 2 hafta sonra 7 olacağız halen daha oturma yok yürütecke gezme yok sadece ayakta durabilir ama koltuğu tuutp
0 oy
(16,563 puan) tarafından
6 aylık kızım destekli oturuyor yuruteci kullanıyorum geri geri gidiyor oturur acele etme 
(28 puan) tarafından
Destekli benimde oturuyor ama halen desteksiz oturmuyor
0 oy
tarafından
Her bebek bir değil ilk önce bunu düşün benim kızda oturur desteksiz sonra aniden kendini arkaya atar 8 aylık oldu halen devam eder
(28 puan) tarafından
Öylemi böyle oluncada ben bı sorunmu var die düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 222 göst.
27 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
20 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birerkekannesiii (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 453 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu

411,302 soru

12,381,157 cevap

43,186 kullanıcı

Kategoriler

...