0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

image

siyah işaretli yerler korumasız birlikte olduğum günler mor çizgi attığım yerler ise yumurtlama günlerim henüz daha var yumurtlama günüme  adetten 4 gün önce adetin son günü ve adet bitiminden 2 gün sonra birlikte olduk yumurtlamanın düşük olduğu günlerde yani normalde tutmaz derler ama kafam karıştı 

1 cevap

0 oy
(4,435 puan) tarafından
Öncelikle hamile kalma olasılığını Rabbim bilir biz bilemeyiz insallah Rabbim gönlüne göre versin canım tavsiyem ise gebelik düşünüyorsan her hangi Bi sağlık probleminiz yoksa hiç böyle takvim falan kafaya takma kendimden örnek vereyim ben çocuk istemeye başladığım zaman ilk Bi iki ay deli gibi bu takvime göre hareket ettim ki sonradan öğrendim alakası bile yokmuş yumurtlama günümüz bu takvimde yazandan farklı olabiliyormuş sonra dedim ovuluasyon testi alayım onu da Bi ay denedim yapmayı beceremedim sanırım yine hamile kalamadım sonraki ay denerim dedim elimde daha vardı işe başladım o ay ne eşim ne ben yorgunluktan çocuk yapalım da yumurtlama günü hesap edelim de kafamızda yoktu toplasan 1 ya da 2 ilişki anca yaşadık ama ben o ay hamile kaldım yani kafama takmadığım hiç aklımda bile olmayan ay kendiliğinden geldi mucizem o yüzden hamile kalmak isteyen arkadaslarıma da hep diyorum kafanıza takmayın düşünmeyin bile gerçekten çok fazla etkiliyor bu durumu stres 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
+2 oy
10 cevap 306 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nisaeymennn (4 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 369 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu