0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Eşimin abisiyle arasi açık kimse bilmiyor annem benle dertlesti bende annemle...abisiyle arasindaki olayi anlattim o ara eşim disardaydi pencereden duymuş cok kizdi ben senin ailenle sıkıntın oldugunda baskasina anlatiyor muyum diye annem kimseye demez dedim yinede cok kizdi... sanada anneme soyledim diye anlatacaktim gelince dedim.. simdi o bana birsey anlatmaz artik....ben cok mu kotu birsey yaptim bide esimin gonlumu nasil alirim

11 Cevaplar

+1 oy
(6,158 puan) tarafından
Sende yemedin icmedin hemen onumi anlattin bekleseydin evden gitmesini en azindan asla eşimin olayını kimseye anlatmam ailesiyle sorunudur yanlis yapmissin
(505 puan) tarafından
Gitti birsey unutmus geri gelmis penceredende duymus
(6,158 puan) tarafından
Allah işte adam geri gelmis duymuş sonunda senin yanlış olan bir yönünü görmüş oldu guven önemlidir
-Reklam-
+1 oy
(4,435 puan) tarafından
Evet canım kötü bir şey yapmışsın eşin senin hayat arkadaşın sana güvenmiş anlatmış eşinin sırrını annen bile olsa kimseye anlatmaman lazım daha sana güvenmese haklı ama bir şekilde gönlünü almaya çalıs 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Geçmiş olsun ;/ baltayı taşa vurmuşsun
(505 puan) tarafından
Cok kotu hemde
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Ben olsam bende kızarım .annende olsa her şeyi herkes bilmek zorunda değil
0 oy
(69 puan) tarafından
Benim eşim eğer benim ailemde olan bişeyi kendi ailesine söylerken duysam bende kızardım ve asla güvenip bişey söylemezdim bence adam haklı karısına güvenmiycekse kime güvenicek
(69 puan) tarafından
Sen çok kaşınıyorsun ben seni bi kaşırsam varya oranı buranı yırtarım ha çok mu hoşuna gidiyor söylediklerim amın mı sulanıyor sokak sürtüğü
(563 puan) tarafından
Terbiyesiz insan belli ne kadar kalitesiz oldugun anca küfredersin çünkü bu kadar boşsun
(69 puan) tarafından
Gerizekalı sen zorla istiyorsun ne her yorumumun altına yazıyorsun beni mi takip ediyorssun gizliden hayran mı oldun bana kusura bakmada bende sürtecek bişey yok ha ama istersen bulurum :D
(563 puan) tarafından
Hee ne salaklık yapmışsın diye merak ediyorum sanki sende akıl var gibi bide millete vermeye çalışıyon ya küçük beyinli Bi çocuga bile bakamıyon
(69 puan) tarafından
Sen bi numaranı versene bana kılavyede yaptığın laf dalaşını ben  gerçekte yaşatim sana götüne güveniyorsan ver öyle burda laf sokarakdan olmaz
0 oy
(5,166 puan) tarafından
Eşin çok haklı canım ama bu büyütülecek bir olay değil bence. Ağzımdan kaçırdım dersin sonra devamı geldi anneme kimseye söyleme dedim dersin
(505 puan) tarafından
Bidaha bana birsey anlatmaz ki artik guveni sarsildu
(5,166 puan) tarafından
Anlatır canım sen üzülme bizim başımıza da buna benze bir durum geldi eşimin abisi ikinci evlilik yaptı annem eski eltimi tanıdığı için sordu ben ağzımdan kaçırdım o şekilde anlatmış oldum. Eşime de anlattım nasılsa olsa herkes duyacak annem babama söylemez falan dedim
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Esin yapsa dünyanın lafını sayardin eminim buna  senin evin senin kocan niye birşey oldumu anneye babaya kardeşe yetiştirme gereği duyuyorsunuz 

0 oy
tarafından
Cokta kotu bisey yapmadin canim abartmaya gerek yok sey dersin aranizi yapabilirmiyiz acaba diye konustuk dersin
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Güvenini sarsmışsın canım keşke dikkatli olsaydın özür dile sevdiği yemekleri yap falan ama artık bişey anlatır mı bilemem
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Empati yaptım benim eşim yapsa burbundan getirirm
0 oy
tarafından
Adam çok haklı aynı şeyi o yapsa demediğin laf kalmazdı annesine herşeyi anlatıyor diye biraz empati kurun da öyle konuşun çok mu önemliydi annenin bunu bilmesi mi gerekiyordu  uğrş dur şimdi eşinle aranı düzeltmeye 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,894 soru

24,392,798 cevap

349,427 kullanıcı

...