0 oy
584 göst.
Aile kategorisinde (9,242 puan) tarafından
Bilenler var eşim görevde ben babamdayım 1.5 ay olcak bir kere baba tarafından kimse aramadı bileye ihtiyacınız varmı diye eşim izne geldi abisi görüntülü aradı yiğenimi getirin de cam. Da göreyim dedi  amca olmak sadece görüntülü görmekmi dedim .

İnsan nezaketen de arar sorar 1.5 ayda  mümkümse birdaha aramayın sormayın yiğenim var demeyin dedim.

Eşimde abi yaptığın sana yakışmadı yarın öbürgün şehit olsam demekkitek bırakacaksınız dedi 

Yanlarından ayrıldım ne konustuklarını bilmiyorum ama asla görüşmeme kararı aldım.eşimde ne yaparsan yap diyor 

Deli oldum ya böylemidir bu lazım olduklarında yoklar ama herkesin yıgenı torunu oluyot kıymete biniyor 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yıllar geçmiş de aramamışlar gibi tepki vermişsin 1.5 ayda yeri geliyor insan kendi öz kardeşiyle vakit bulup konuşmamış oluyo hiçbi kaynıma 1 aydır niye aramadın yiğenini sormadın tribi atmam herhalde. Belki onlar zor zamanlardan geçiyor siz arayıp sordunuz mu bi ihtiyacınjz var mı diye. Rabbena hep bana 
(9,242 puan) tarafından
Senin baktıgın yerden dogru ama aile yapısı farkımız var canım oyuzden ben anlattığım konuyu kendıme göre yorumlarım sende nosu yok ama siz aynı ewdemi yazıyorsunuz? Biz memlekette aynı ewdeyiz sizin gibi aramızda mesafe yok yani ailelerinde yok zaten beni ara beni sor diyende yok sen baya baya işine geldigi gibi anlamıssın.bak ne diyorum amca diye geziyor onunla alakalı kararlar alıyor... Amcaysa eger 1.5 aydır yiğenimi birseye ihtiyacı varmı diye sorması gerekıyor ondan para pul bısey isteyende yok nezaketen nasıl diye sormalıydı. Sormadımı çocugumla alakalı plan yapamaz karar alamaz.sızı bilmem ama bizim oralarda baba geride durur amca önde tutulur anlatabılmısımdır umarım
tarafından
Ne desende gayette abartmışsın
(9,242 puan) tarafından
Yok be Ece zor zamnımda yanımda yoklar iyiyken kocam yanımdayken de olmasınlar çok bişey degıl ki bir tel acıp yanımızda olduklarını hissettirmek eşimin nezaman gelecegi bile belli degıl
tarafından
Kız napcan sen onları bende eşimle 1 yıl farklı şehirde bebeğimle yaşıcam kayınlarımdan biri bile bir kere dahi aramaz neden arasınlar bende beklemem zaten
(9,242 puan) tarafından
Bak sen gibi olsam tamam ama bunlar istiyor ki ben sıkı fıkı olayım sen bızım soyadımızı aldın vs birlik olalım yanyana gelince kuyruk gibi herdaim peşimizde olsunlar ama insanda uzak kalınca o samımıyeti bi gösterin istiyor ben mesafeli insnaımdır onlar değil ama asıl meseleyi ögrendim yer davasından dolayı eşime trip atıyorlar bende karısı oldugundan aramıyormus  anlayacagın ya bızım ıstedıgımız olur yada bızden degılsjnız olmus mesele
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Amaan bosver surekli etrafinda olup cikar pesinde olacaklarina boyle olsunlar daha iyi esin biliyorsa yeter 
(9,242 puan) tarafından
Ewet ama insanın zoruna gidiyor benden beklıyorlar herseyı
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Eşin arkanda canım doğru olanı yapmışsın lafta bile olsa arayıp bişey lazım mı demeliydi bence sadece o değil annesi babası başka kardeşleri hepsi
(9,242 puan) tarafından
Yok kimseden fayda parayada iht. Yok bu arada manevi destek sadece
(6,438 puan) tarafından
Olsun benimde paraya ihtiyacım yok ama bayramda seyranda yada birşeyler bekliyorum yalan söyleyemem bi takım elbise kızıma harçlık ne bileyim çikolatalar falan gibi toka olur falan yani
0 oy
tarafından
Vallahi canım benim eşim de bir kaç aydır görevdeydi ben de annemlerdeydim. Eşimin tarafından kimse de aramadı sadece büyük abisi aradı bir konu hakkında görüş ve yardım istemek için aradığında da yeğenini de sordu. Eşimle günlerce haberleşmesidik zaman zaman ve hastanelerde yattık ne biliyim maddi manevi bir ihtiyacınız var mı demedi babamdan Allah razı olsun öyle olsa bile elimi cebime artırmazdı zaten ama insan bekliyor ha ben rest çektim mi hiç de bir şey söylemedim ama herkes kötü günde kendini belli eder ben de ona göre muamele ederim artık...
(9,242 puan) tarafından
Şimdi eşim gelsin memelekete gitrmk isticrk o laf yaptı ama sırf benden crkındıgındrn yaptı atamdır der gider. Gidince kopacak asıl kıyamaet cocuk kıymete bınecek benim cenem susmayacak
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Haklısın valla ne denir bilemem ama hep derimki eşime bişey olsa kimse onun gbi bize bakamazda olamazda malesef herkes için geeçerli bu
0 oy
tarafından
Eşin sana bırakmış nasıl istersen öyle yap
0 oy
(122,361 puan) tarafından
esini dinle gorusme konusma degmez oylelerine
(9,242 puan) tarafından
Yok kız bak gör eşim gider konusur beni sakinlestirmek için yaptı
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Ya tamam ayıp etmişler ama bu ipleri koparacak bir gerekçe mi Allah aşkına.. 
(122,361 puan) tarafından
evet bende merka ettim sizin icin ipleri koparma gerekcesini
(1,270 puan) tarafından
Bende cok merak ettim
(2,096 puan) tarafından
Ben o ipleri neler neler oldu da koparmadim çünkü hepimiz insaniz. Hatalarla variz. Karşıdaki bilerek isteyerek can yakmadigi sürece affedici olmak lazım. Senin meselene gelince, yalniz başına değilsin kendi ailenin yanındasin birincisi bunun rahatlığı olabilir. Aradan yillar geçmemiş 1.5 ay geçmiş benim kardeşim de 2 ay oldu yeğenlerini aramadı mesela bence normal herkesin hayat telasesi var. Bir de son olarak eşin arkanda demiş herkes ama eşin arkanda diye her yaptığın doğru mu yani, senin de aklın mantığın var sonuçta bu muhabbeti kesme gerekçesi değil. Zaten sen de farkındasin ki bence umarım pişman olmam demişsin.
(9,242 puan) tarafından
Eşimin abisi aile reisi beni babanız olarak göreceksınız der bizden para alır yer içer bize gelince bir kere yiğenimi arayayım ne derdi var demis insan defgil pişman olma meselesine gelince onlarla görüşmem bu olay eşimle arama ne yapacak bakalım beni pişman edecekmi  sizin kardeşlerimiz yaşca yakındır sizlere ben beni aramayan insanın büyük aile reisi oldugunu soyluyorum
(9,242 puan) tarafından
Ve sunu da yazayım sagda solda gelin aldık soyadın bızden vs diyen bir insan ben babamın ewınde olan bıle aramalıydı cocukmu mesele hadı ben el kızıyım yegenıyle ılgılenmelıydı yeri geliyor eşimden gublerce haber almıyorum. .. ben para istiyorum da demedim sadece nezaket .. ama belliki algılayamadın sen yazdıklarımı
0 oy
(12,037 puan) tarafından
Iyi demissin valla. Benim esimde gemide calisiyor 4.5 ayligina gitti bu sefer. Kaynim 2 kere falan arar haftada. Ben kendi evimde kaliyorum h.sonu gelir arabayla alir evlerine goturur vakit geciririz birlikte eltim cocuklar falan getiri sonra. Hastane isimiz olur hemen kosar. Allah razi olsun abi yani
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Cok güzel yapmışsın cnm  maddi değil ama insan manevi destek bekliyor 

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Eşin arkandaysa haklıysan hıc takılma salla gitsin herles ederı kadar
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Maddiyatı geçtim ama manevi destek bekliyor insan dediğin gibi . 

Bende şeye sinir oluyorum ay canımız ciğerimiz sana her şeyler feda olsun ölüp biterler ama nasıl iyi mi bi şeye ihtitacı varmı diye sormazlar aramazlar ama sorsan en çok onlar severler benden bekliyorlar valla özleyen arasın sorsun bu kadar . 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Haklısın ağzına sağlık canım 
0 oy
(796 puan) tarafından
ALLAH im esini korusun size bagislasin ya sehit lafi duydummu ben dayanamiyorum   ALLAH yardimciniz olsun 
(9,242 puan) tarafından
Sanırım artık eminim eşim giderse kimse kalmıyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 641 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 302 göst.
3 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 993 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu