+4 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hani bazen post açılıyor kadın bildiğin özelini hep anlatıyor daha demin gördüm kocası geri çekilmeyi becerememiş falan filan 

Şimdi burayı erkekler kullansa ve bütün özelini detaylı bir şekilde anlatsa hoşunuza gider mi? Kadın yapınca normal de erkek yapınca neden anormal oluyor? 

Eşinizin öyle şeyler anlattığını duysanız adamın burnundan getirirsiniz buna bende dahilim bende öyle yaparım :) pekii siz neden yapıyorsunuz?

Ben bu duruma çok karşıyım tamm fikir almak lazım sorabilirsiniz ama neden en ince detayına varana kadar anlatır ki insan

Şimdi gelir burası konu dışı sohbet kim ne isterse paylaşır sanane diyenler ama ben paylaşmasını eleştirmiyorum neden bu kadar rahat detay veriliyor diye soruyorum

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fikir almak için soranlari anlarım ama eşinin boşalmasına hatta nereye bosadigina kadar anlatan oluyor midem kaldırmıyor o zaman 
tarafından
İşte bende onu anlamıyorum neden yani bu rahatlık nasıl oluyor
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından

Başlık;

Karım ağdasını aksatıyor ne yapıcam erkekler bi akıl verin :D

Beyler halı saha yapcaz kalecimiz yok Yenişehir  civarinda olan var mi?

Oglum hergün makarna pilav biktim lan tavsiye?

Bizim hanim giymis yine depresyon hirkasini acil taktik :D

tarafından
Hahahaha kız güldürdün beni
0 oy
tarafından
O kadar özele görmem kaldiki girilmemeli bence burda kimin ne olduğu belli değil çünkü yatak odası aileye dahi gizli olması gereken bir husus 
tarafından
Aynen esroşum anlatanlardaki rahatlık şok ediyor beni
0 oy
tarafından
Evet dun mu onceki gun muydu tam hatirlamiyorum cok cok acik bi sekilde yatak odasi ile ilgili muhabbet ediliyodu o kisiler adina cok utandim mahrem yahu hani yuz yuze iki arkadas konuşsa yine neyse binlerce kisinin gorebildigi platform 
tarafından
Genelde de hep gece açılıyor zaten ayıp diye bişey kalmamış
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Erkeklerinde vardır dimi böyle konuştukları siteler kendi aralarında.
tarafından
Vardır belki bilemem ki :)
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Haklıya ne denir 
tarafından
Gülçin abla denir hahaha :) ❤️
0 oy
tarafından
Yeminle ya bnde dusnuyorm olsun bazi erkekler kadin muhabbetini seviyor benm esim karisni analtanla muhatap olamz 
tarafından
Mahremiyet önemli konu
0 oy
(2,973 puan) tarafından
Benimde aklıma o geldi demin ya millet  herşeyini anlatıyor burda ne gerek var ya biraz özeliniz kalsın burası imtihan dünyası elbet zorluklar olucak hep sevdiğimiz şeyler olmicak zaten bilelim 

EŞİNİN BAZI HUYLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLAN BAYANLAR BİDE EŞLERE SORMAK LAZIM ONLAR MEMNUNMU TÜM HUYUNUZDAN??!!!! 
tarafından
Hah işte bende bunu diyorum hep bide karşı tarafı dinlemek lzım
0 oy
(5,207 puan) tarafından

Şöyle düşünüyorum, bazı kaıdnlar mahremiyeti önemsiyo ben de dahil ama bazıları da rahatlar bu konuda .bi de kim olduugun belli olmayınca daha.rahat oluyorlar bence .Erkeklerde de önem veren, vermeyen vardır. Burda okumustum" karısının geceliğimi anlatıyordu adam "dıye. Onlar da bizim gibi olurdu kimisi paylasırdı, kimisi de böyle post acardı :)

tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,998 puan) tarafından
Bana sanki çok cevap alır düşüncesiyle yazılmış gibi geliyor öyle şeyler 
tarafından
Çok cevap alınca başları göğe çıkacak sanki :)
(1,998 puan) tarafından
Egoları tatmin oluyor bacım;)
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Tamemn katılıyorum bence bunun fikir alma olayını da anlamıyorum o durumda biz nasıl yardım edebiliriz ki :):)
(7,106 puan) tarafından
Bide şey yazıyorlar utanarak soruyorum :)
tarafından
Hahaha Hee utanıyo tabi tabi hem utanıyo hem kocam içime boşaldı diyo sjsjsjs ulan korunmasız ilişki oldu dese anlarız zaten
(7,106 puan) tarafından
Gitti geldi diyen de var dbhdhdhdhbd gidip gelmeden mı oluyordu o iş anlamadım ki hdhdhhdhd
tarafından
Puhahahha aslında inip çıkması lazım demi :)
(7,106 puan) tarafından
Haykırdım ulan hehehehrhdh

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 324 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 746 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,394 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu