0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (1,984 puan) tarafından
Ya Instagram'da bir adam var 

https://instagram.com/dizaynnoloji?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Hesabı bu. İnanılmaz bir adam ya ben bu kadar olamadım helal olsun çok saygı duydum cidden 

4 Cevaplar

0 oy
(5,221 puan) tarafından
Ay hiç sorma geçen ay domates kavanoz yaptı bide kabuklarından salça yaptı ben kendimden utandum puhahaj :D
(1,984 puan) tarafından
Ay ben de ben de böyle izledikçe hem hoşuma gidiyor hem utanıyorum :D
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Bnde takip ediyorum çok temiz bi insan nasl özene özene evini temizliyo helal olsun
(1,984 puan) tarafından
Hakikaten ya vallahi ben o kadar özenmiyorum hiçbir işe :D
0 oy
tarafından

Takibe aldım:)) bir kızım bir oğlum var ve ikisine de aynı şeyleri öğretmek istiyorum.  Allah nasip ederse ne bileyim ikisi de at binebilsin aynı zamanda evde bana yemek yapsınlar.  Çayımı biri kahvemi biri 8-) Ay o kadar çektiğim zorluğa değsin demi 

(1,984 puan) tarafından
Ben de oğluma en azından kendi temizliğini kendi yemeğini yapmayı öğretmek istiyorum bir gün yalnız kaldığında kendi işini kendi yapabilsin
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Takip ediyodum bi ara sirf o ev manzarasi icin sonra dedim bizim sayemizde aliniyo o evler . Tum fenomanleri takibi biraktim 
(1,080 puan) tarafından
Haha tesekkurler gunum guzellesti hahah :D
(1,984 puan) tarafından
Yani ne bileyim ben çok takılmıyorum öyle bana faydası olanları takip ediyorum
(1,080 puan) tarafından
Duaununce hic birinin kocasi ise gitmiyo hep yanlarinda bakicilari evlerine bakan temizleyen insanlar var kendimi yetersiz hissediyorum onlari gorunce ve trendyol bize pahaliya kakaladigi seyleri onlara o kadar ucuza veriyo ki boy boy giyip ayna karsisinda tanitim yapiyolar bende hepsini cikardjm bi tek bebek sayfalari ek gida sayfalari var vasifsiz insan yok :))
(1,984 puan) tarafından
Ama bu erkek ve işi ev dizayn etmek o da bu konuda paylaşım yapıyor temizlik yemek vs yani öyle cicili bicili fenomenleri ben de takip etmem çok iticiler gerçekci gelmiyor hiç biri
(1,080 puan) tarafından
Yani evet ama cok luks yasiyo nerden geliyo degirmenin suyu hep reklam yani buna firsati biz veriyoruz :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 362 göst.
16 Ekim 2019 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
6 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Melekkk (12,067 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 487 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 513 göst.