0 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde (5,586 puan) tarafından

Kizlar haberi gordunuz mu ben gorunce şok oldum rabbim korumus yavrucagi

image

15 Cevaplar

+3 oy
(52,143 puan) tarafından
bir lokma yemegi zor yerler.koca balonlari yutmuş sipa iyi ki bişey olmamis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya evet bebek bakimda biri yazmisti kakasinda cikmisti hatta 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Allahım korusun
0 oy
(448 puan) tarafından
O büyük balonu. Nasıl yutmuş ayy çok şaşırdım 
0 oy
(30 puan) tarafından

Ayyy nasıl yutmuş onları ya Allah korumus

0 oy
tarafından
Bir yaşında bebek nasıl yutmuş ya ayyy boğazda kalırsa boğulur Allah korusun 
0 oy
tarafından
Bu balon yutan çocuk vakalarida  iyice arttı artık 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
İki gün önce burda da birinin bebeği yutmuş ya kakasinda çıkmıştı atmıştı buraya
0 oy
(285 puan) tarafından
Bebek bakım bölümüne biri yazmıştı acaba onun çocuğumu
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Allah korusun kadının biri kız kardeşiyle otururken emekleyerek tutunarak eve gezio bebek 5dk sonra bakıolar dönmüo banyoda kova varmış içi dolu su kafasını sokmuş boğulmuş o haberi okuduktan sonra herşeyden korkar oldum bir taneside eltisine gidiyor 12 yaşında kızın yanına bebeği koyuyor yüzüne de tülbent örtüyor uyutuyor sonra uyanması gereken bebekten hiç ses çıkmayınca emzirmek için odaya gidip bi bakıo ki ölmüş 12 yaşındaki kız boğmuş kıskançlıktan sebebte bebekle daha fazla ilgilenilmesi yani kimseye güvenmeyelim gözümüzden ayırmayalım dünyanın iyice çivisi çıktı 
(2,171 puan) tarafından
Aman Allahım bundan sonra da daha dikkat etmem gerekiyor, bende çoğu zaman banyo kapısı açık unutuyorm bakıyorum banyoda oturmuş hemen alıp salona getiriyorm kızım yeni yürümeye başladı her yere gidiyor geçen dolabın içine girmişti şimdi iyice korkar oldum
(6,437 puan) tarafından
Bende öyleyim ben kızımı kaynanaya bile bırakmam bir kez eşimin zoru ile markete gittik görümcem 19 eşimin kızıda 13dü düşürmüşler kaynanamda bişey olmaz demiş eve geldik biz kimsede ses yok bulaşık yıkarken görümcem bana dedi ama inan biri sanki bıçak soksa daha az canım acırdı bağırdım kızada çok bağırdım kaynanamada sana asla güvenmiyorum nasıl bişey olmaz dersin nasıl haberin yokmuş gibi davranırsım dedim eşimde kızına çok kızdı bi bebeğe bakamadınız falan diye tabi eşimlede zorla bıraktığı için kavga ettim asla kimseye güvenme hep kendin başında ol canım
(2,171 puan) tarafından
Yok canım bende kimseye bırakmıyorm valla kimse bizim kadar güzel bakamaz çünkü başından atar görmez sonra bişey de olsa suçlu yine biz oluruz Allah böyle insanlardan uzak etsin bizi
(6,437 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(2,171 puan) tarafından

1 tane de değil hemde 3 tane mi yutmuş :(ayyy Allah'ım sen koru evlatlarımizi

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bende gördüm ama nasıl olabilir böyle bisey ya 
0 oy
(542 puan) tarafından
Hic sevmiyorum balonla oynatmayi hic almam vermemde bi dogum gununde suslemistim o kadar.Buyukler de her gittigimizde balon veriyolar vermeyin dedikce gecen patladi elinde agzina aliyo zaten bogazina yapissa parcasi Allah muhafaza.
0 oy
(65 puan) tarafından
Küçük oyuncaklar sürpriz yumurtanın içinden çıkanlar gibi küçük arabalarin çıkarılabilen tekerlekleri .zeytin cekirdekleri .kolye tesbih .bu gibi şeyler çocuklardan uzak tutturulmali
0 oy
(802 puan) tarafından
Nasıl mızırlar r balın nasıl yuttun hemserim diyesi geliyor 1 sabote bile çok 

Hakan beyin deöesi gibi gözünü açık kaşıcan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 520 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 844 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 664 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,330 cevap

45,610 kullanıcı

Kategoriler

...